Βαθμολογία

Θύμισε επίσημο ματς το φιλικό στην Ανάβρα (PICS)

Ένα δυνατό φιλικό διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (12/9) στο γήπεδο Ανάβρας. Ο Δωτιέας Αγιάς αντιμετώπισε την Αγία Άννα, ομάδα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας του γειτονικού Βόλου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες έχουν στόχους υψηλούς, αφού θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να πάρουν την άνοδο μέσα από την διαδικασία των μπαράζ. Για την ιστορία οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2 έχοντας αρκετές απουσίες εκατέρωθεν.

Ο Δωτιέας Αγιάς του κ. Τάσου Μπεριτζά άφησε υποσχέσεις και έδειξε αρκετές από τις αρετές του. Μία ομάδα που έχει πολύ ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Από την άλλη η Αγία Άννα έδειξε πως έχει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει. Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Κώστας Τσιουρέλης.

Στην πρώτη φάση του αγώνα μόλις στο 1’ ο Καλαμίδας με άπιστο σουτ έκανε το 0-1. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 33’ ο Πατσιωτός έφερε το ματς στα ίσα με κοντινό πλασέ (1-1). Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, στο 41’ ο Τζοβάρας από κοντά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Αγία Άννα για το 1-2.

Στην επανάληψη ο Δωτιέας πίεσε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Το υπέροχο γκολ σε εκτέλεση σημείωσε όμως ο Χατζής στο 86’ με ωραίο σουτ (δέχθηκε το χειροκρότημα από τους θεατές για την ενέργειά του και το τελείωμα) για το τελικό 2-2. Το τελικό σκορ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία όσο η εικόνα που σχημάτισαν οι δύο τεχνικοί λίγες εβδομάδες πριν τα επίσημα ματς.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Κουτσογιαννούλης, Κορλός, Δημολιός, Πατσιωτός, Τσακάλι, Σούλης, Παπαγιαννούλης, Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Λεσάϊ, Μακρής.
Έπαιξαν και οι: Καρνάβας, Μπλατσέρης, Φουκαλάς, Γκατζούλης, Χατζής, Μάνσε Α., Σούμπασης, Κορτσάρι, Χάμος, Μάνσε Σ., Καραφίλι.

Αγία Άννα (Κώστας Τσιουρέλης): Σάμπα, Χατζηστρακώσιας, Χολέβας, Κόκας, Στεργιόπουλος, Πετράκος, Σιώμος, Νιαώτης, Καλαμίδας, Παπαδημητρίου, Τζοβάρας.
Έπαιξαν και οι: Γρηγοριάδης, Στεργίου, Παπαδήμος, Βέργος, Τσιουρέλης Σ., Τσέλιος, Κακαλιάς, Πατσής.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Σιαμπλούλης, Κοντονάσιος.

*Η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς ευχαριστεί το αρτοποιείο Μπουτίνας στους Αμπελόκηπους Λάρισας για την προσφορά των σάντουιτς.