Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό ανάμεσα στη Νέα Πολιτεία και την ΑΕΛ Κ19

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (12/9) στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα της Αστραπής που θα μετέχει στη μεγάλη τοπική κατηγορία αντιμετώπισε την ΑΕΛ Κ19. Για την ιστορία οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Το παιχνίδι ήταν καλό και οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγώνων.

Η Αστραπή του κ. Γιάννη Σιάρκου διαθέτει ένα νεανικό σύνολο όπου οι παίκτες της προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας. Είναι μία δουλεμένη ομάδα με παίκτες που κάνουν κάθε μέρα προπόνηση, υπάρχει ταλέντο και διάθεση.

Από την άλλη η ΑΕΛ Κ19 του κ. Αποστόλη Ευαγγέλου είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και σίγουρα αυτό το διάστημα φτιάχνεται και το ρόστερ. Είναι δεδομένο πως υπάρχει ποιότητα αλλά και πολύ καλά ατομικά χαρακτηριστικά στους παίκτες. Στο φιλικό με την Αστραπή έγιναν και πολλές δοκιμές από την τεχνική ηγεσία έτσι ώστε να βρεθεί η κατάλληλη χημεία.

Στο 35’ ο δυναμικός Τσουμάνης έκανε το 0-1 με ωραίο σουτ ενώ στην επανάληψη η ΑΕΛ προσπάθησε πολύ, έχασε ευκαιρίες, ενώ έγιναν και πολλές αλλαγές.

Στο 75’ η Αστραπή έκανε το 1-1 με γκολ του Πέτρου (γεννηθείς το 2005) με σουτ από τα 25μ. στο δεξί παραθυράκι.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Μπόνιας, Χλωρός Απ., Μπομπότης, Κατσιάνος, Πέτρου, Γεωργοσούλης, Αθανασιάδης, Κωνσταντίνου, Φουρκιώτης, Κούρτης.
Έπαιξαν και οι: Σούρλας, Διαμαντόπουλος, Τάτσης, Καπούτσι, Χλωρός Κ.

ΑΕΛ (Αποστόλης Ευαγγέλου): Αντωνόπουλος, Αγγελούλης, Μπαργιώτας, Παπακωνσταντίνου, Μεσκούρη, Ζησούλης, Τσέλα, Χατζής, Τσουμάνης, Βλησσαρούλης, Τσιομήτας.
Έπαιξαν και οι: Ελέζι, Έριον, Λυγούρας, Κουκλομένος, Ευαγγέλου, Μιχαήλ, Τσάτσος, Λεσάι, Παπαϊωάννου, Κρικώνης, Τεμπεσίρης, Μέκρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Κοντογιώργος, Πάλλας.

*Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Κ17 ο κ. Θοδωρής Στεργιάδης (στη φωτό μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της Αστραπής κ. Γιώργο Καφφέ) που έχει μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο και σημαντικό πέρασμα κατά το παρελθόν από τις ομάδες νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ.

*Το ματς είδε και ο κ. Ηλίας Κώτσιος που βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ.

*Επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ Κ19 την προσεχή Τετάρτη (17:00) στο γήπεδο της Ανάβρας κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς.

*Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπεύθυνος των ομάδων Νέων κ. Ζήσης Ντελόπουλος που προσπαθεί πάρα πολύ με την εμπειρία του για τη λειτουργία των δύο τμημάτων.