Βαθμολογία

Ανακοίνωση Αναγέννησης Καρδίτσας για το φιλικό με ΠΑΕ ΑΕΛ

Οι τελευταίες «πινελιές» μπαίνουν από τους ανθρώπους του Δήμου Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο.

Μετά από αρκετές εβδομάδες καθημερινής σκληρής δουλειάς η έδρα της ομάδας μας θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους φιλάθλους μας στη φιλική αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ στις 18:00. Ο ολοκαίνουριος χλοοτάπητας θα «εγκαινιαστεί» στο παιχνίδι της Κυριακής, τα καθίσματα στη Δυτική Κερκίδα έχουν αντικατασταθεί με καινούρια στα χρώματα της ομάδας μας, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα μπουν και οι πολυθρόνες VIP στους επισήμους. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία «φρεσκάρωνται», ενώ συντηρήθηκαν και οι τσιμεντοκατασκευές στο μπροστά και στο πίσω μέρος της Δυτικής κερκίδας. Επίσης ολοκληρώθηκε και η ανακαίνιση των αποδυτηρίων, ενώ τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν καινούριοι πάγκοι. Στη διοίκηση της ομάδας μας επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για την εξέλιξη των έργων και την αναμόρφωση του Δημοτικού Σταδίου σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας.
Περιμένουμε τον κόσμο μας στο ματς της Κυριακής να έρθει μαζικά στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών μας αλλά και να δει την πλήρως ανακαινισμένη έδρα μας.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.
 
Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται:
10 ευρώ στις θύρες 1 και 3
15 ευρώ στη Θύρα 2
Δωρεάν είσοδος στους κατόχους διαρκείας
 

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης αλλά και κατά τη διάρκεια της οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να προμηθεύονται κάρτες διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.