Βαθμολογία

Ο Δαμασιακός είναι εδώ! (PICS – VIDEOS)

Πριν από τρεις εβδομάδες ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Δαμασιακός κάτω από δύσκολες συνθήκες που έχουν να κάνουν τώρα κατά βάση με το γήπεδο και φυσικά όλες τις δυσκολίες που άφησε πίσω του ο καταστροφικός σεισμός που έγινε το Μάρτιο, πλήττοντας στο μέγιστο βαθμό το χωριό του Δαμασίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το γήπεδο του Δαμασιακού λειτούργησε σαν ένας μεγάλος πυλώνας, αφού φιλοξένησε για μεγάλο χρονικό διάστημα όλες τις οικογένειες που βρήκαν στέγη στα κοντέινερ, που τοποθετήθηκαν μέσα στο γήπεδο.

Είναι λογικό λοιπόν και εύλογο, να έχει καταπονηθεί σε ένα μεγάλο βαθμό. Η ομάδα του Δαμασιακού δήλωσε έδρα το γήπεδο Τυρνάβου, ευελπιστώντας να μπορέσουν να γίνουν και κάποια έργα στο δικό του γήπεδο.

Ακριβώς απέναντι από το γήπεδο, εγκαταστάθηκαν τα κοντέινερ, τα οποία όπως μας δήλωσαν οι ιθύνοντες θα παραμείνουν στη θέση τους, τουλάχιστον για ακόμη 24 μήνες!

Ο Δαμασιακός είναι η ομάδα που από το 1971 έχει συνεχή παρουσία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, τα τελευταία έξι χρόνια, κοσμεί την μεγάλη τοπική κατηγορία και σίγουρα έχει βγάλει μεγάλους ποδοσφαιριστές, ας μην ξεχνάμε πριν από λίγες ημέρες και την επέτειο των Κουκουλίτσιου – Μουσιάρη που έχασαν την ζωή τους το 1979.

Μέσα από όλες αυτές τις δυσκολίες, που αντιμετώπισε πρώτα ο τόπος του Δαμασίου και στη συνέχεια η ομάδα, σίγουρα έκανε τους ανθρώπους περισσότερο δυνατούς, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα και τις αντιξοότητες που υπάρχουν.

Όπως μας δήλωσαν η διοίκηση και ο προπονητής, η ομάδα θέλουν να παίξει ένα καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, να σωθεί γρήγορα και φυσικά έχει στραμμένα τα βλέμματα και στον θεσμό του κυπέλλου. Ο κορμός παρέμεινε ο ίδιος, έγιναν μέχρι σήμερα τρεις σπουδαίες μεταγραφές με τους Σκούπρα, Μούρι και Πέρπερα αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Αγιασμός στον Δαμασιακό

Την Παρασκευή (10/9) έγινε ο Αγιασμός στο γήπεδο του Δαμασιακού, τον οποίον τέλεσε ο Μητροπολίτης Ελασσόνας Χαρίτων, ένας άνθρωπος που στάθηκε στα δύσκολα με τον σεισμό και πάντοτε βοηθάει το Δαμάσι. Δίπλα του ήτανε ο πατήρ Χρήστος Γεροφάκας που είναι εφημέριος στον Μητροπολιτικό Ναό Ελασσόνας καθώς και ο πατήρ Γεώργιος Τζήκας που είναι εφημέριος στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου που είναι και πολιούχος στο Δαμάσι και ιερουργεί από το 1976. Στον Αγιασμό παρευρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σάκης Παιδής, ο οποίος βοηθάει πάντα και συμπαραστέκεται στο χωριό αλλά και στην ομάδα. 

">http://

Οι δηλώσεις

Παναγιώτης Νάκας (Διοικητικός)

">http://

Βασίλης Νάρης (Προπονητής)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή χρονιά σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία χωρίς τραυματισμούς. Εμείς στον Δαμασιακό, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να έχουμε γρήγορη σωτηρία για να μπούμε στα πλέι οφ. Στόχος μας επίσης είναι, να παίξουν τα νέα παιδιά από το χωριό που είναι το μέλλον της ομάδας».

Στέλιος Λούτσος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γιάννης Νικολακούλης (Τερματοφύλακας)

">http://

Θοδωρής Βίδρας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Θανάσης Παιδής (Περιφερειακός Σύμβουλος)

">http://