Βαθμολογία

Ζαγοράκης: Παραιτείται από την προεδρία

«Κεραυνός εν αιθρία» στο Πάρκο Γουδί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας το 2004 όταν σήκωσε το Euro στην Πορτογαλία, λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα για την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» κόντρα στην Σουηδία, ενημέρωσε σχετικά τους άμεσους συνεργάτες του στην Ομοσπονδία.

Μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναμένεται να τοποθετηθεί και γραπτώς αναφορικά με τους λόγους που αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει πως μετά την αποχώρηση του πρώην Ευρωβουλευτή, η Ομοσπονδία θα μπει σε διαδικασίες εκλογών, μόνο για τη θέση του προέδρου και όχι της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να παραιτηθεί από το αξίωμά του, λόγω των όσων έγιναν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά στην ΕΠΟ και ήταν αντίθετα στις συνθήκες που περίμενε να συναντήσει όταν έθεσε υποψηφιότητα.

Αυτή την ώρα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας φέρεται πως έχει μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ούτως ώστε να ενημερώσει την Κυβέρνηση για την οριστική του απόφαση, αλλά και για τα όσα τον... ανάγκασαν να καταθέσει την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ.