Βαθμολογία

«Δυνατοί πνευματικά, θετικό το πρόσημο του αγώνα»

Θετικό χαρακτήρισε το 1-1 με την Ισλανδία στο Ρέικιαβικ ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, τόσο ως αποτέλεσμα αυτό καθαυτό, όσο και για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαροί διεθνείς και την πνευματική δύναμη που επέδειξαν. "Ελπίζουμε ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι τον Οκτώβριο έχοντας και παιχνίδια στα πόδια μας", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Σίμος.

"Ξεκινήσαμε τον αγώνα με μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα και ειδικά στα πρώτα 25΄ λεπτά τα πήγαμε εξαιρετικά. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και αφού προηγουμένως είχαμε δύο δοκάρια, ωστόσο αυτό δεν μας πτόησε και βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουμε στη λήξη του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, πήγε περισσότερο στη δύναμη και την ένταση, ωστόσο και παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολη εποχή για μας λόγω της αγωνιστικής απραξίας, ήμασταν δυνατοί πνευματικά και διαχειριστήκαμε την κατάσταση.

Οπωσδήποτε θέλαμε τη νίκη, από τη στιγμή όμως που αυτή δεν ήρθε -και η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές και ελπίζω ότι τον Οκτώβρη που θα συγκεντρωθούμε ξανά, έχοντας και παιχνίδια στα πόδια μας, θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Θετικό το πρόσημο του σημερινού αγώνα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".