Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό στο Κιλελέρ και πρόβα για το πρωτάθλημα (PICS + VIDEOS)

Ένα πολύ δυνατό φιλικό διεξήχθη τη Τρίτη (7/9) στο γήπεδο Κιλελέρ, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και στο πρωτάθλημα έχοντας υψηλές βλέψεις. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0.

">http://

">http://

Κιλελέρ και Αχιλλέας Φαρσάλων διασταύρωσαν τα ξίφη τους, σε ένα όμορφο φιλικό που οι φάσεις τους ήταν λιγοστές, αλλά το πάθος για τους παίκτες περίσσευε ύστερα από μεγάλο καιρό αποχής από τα γήπεδα.

Στο 10’ πολύ καλό σουτ του Πλιάγκα, έδιωξε με τις γροθιές ο Μαγαζιώτης. Στο 60’ μοναδικό τετ α τετ έχασε ο Τζέκα Χ. από κοντά αφού έκανε το σουτ, ο Κουσιάς βρέθηκε σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Στο 68’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, όταν ο Αντώνης Γκαραλιάκος έκανε τη σέντρα ακριβείας από την «καρδιά» της άμυνας για τον Χρήστο Τζέκα που με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

*Η διοίκηση του Κιλελέρ ευχαριστεί τον κ. Αργύρη Γκρίμπα για την προσφορά του σε αθλητικό υλικό (Ζενίθ) για τα παιχνίδια της ομάδας του Κιλελέρ.  

Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Καρακάνος, Τζαβέλας, Ζιόμπουρας, Βαλατσός, Ντιντής, Κορδαλής, Αργύρης, Παπαχρήστος, Γκαραλιάκος, Τζέκας Χ.
Έπαιξαν και οι: Κλάϊντι, Κωστόπουλος, Γαρουφαλλιάς, Κίτσος Π., Γουρνάρης, Τζέκας Α.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος, Μπαϊράμι, Χατζηλιάδης Γ., Αγγελόπουλος, Γανός, Αετόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης, Φώτος, Πλιάγκας.
Έπαιξαν και οι: Αλεξίου, Σινάν, Παπαδόπουλος, Κομισόπουλος, Λαβαντσιώτης, Φουρίκης, Κυριαζόπουλος, Μπερσιάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Σκάρπας Κ., Δίχρης Δ.