Βαθμολογία

Αυτή η θέση «καίει» την ΑΕΛ!

Πρόβλημα στη θέση του επιτελικού χαφ φαίνεται να έχουν εντοπίσει στην ΑΕΛ και σύμφωνα με την «Ελευθερία» η διοίκηση κινείται για την απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη, συγκεντρώνοντας πληροφορίες για ελεύθερους που υπάρχουν στην αγορά.

Μέχρι τώρα έχουν προταθεί ορισμένοι, αλλά δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης, ενώ μεγάλο μέρος του προβλήματος της δυστοκίας που φάνηκε στην προχθεσινή αναμέτρηση αναμένεται να λυθεί με την επιστροφή του Ακούνια από την Ουρουγουάη μετά τη γέννηση του παιδιού του.

Από κει και πέρα υπάρχει ικανοποίηση για την αμυντική γραμμή που με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου δείχνει πολύ καλή, ενώ και σε άλλες θέσεις υπάρχει πληρότητα. Σημαντικό πρόβλημα που διαπιστώνεται είναι η διάσπαση μιας κλειστής άμυνας, όπως ήταν αυτή της Ρόδου, ενώ αν κάνει δέκα ευκαιρίες και δεν πετυχαίνει τέρμα, τότε θα χαθούν αρκετοί βαθμοί στο πρωτάθλημα.

Τέλος, όλοι μιλούσαν με ενθουσιασμό για την άνοδο του Αλέξανδρου Νικολιά, που έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του και δείχνει ότι θα είναι ο ηγέτης της ομάδας στην αριστερή πλευρά πλευρά. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΛ θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη με τον Ηρακλή Λάρισας, όπου θα παίξουν λογικά οι νεαροί που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό με τη Ρόδο.