Βαθμολογία

Έτσι «χτίζονται» οι ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ (PICS)

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η προετοιμασία των ομάδων Nέων της ΠΑΕ ΑΕΛ. Αξίζει να τονίσουμε πως η Κ19 θα μετέχει στο πρωτάθλημα της SL 2, ενώ η Κ17 στο πρωτάθλημα της SL 1, με την πρώτη επίσημη αναμέτρηση να διεξάγεται την Τετάρτη 15/9 κόντρα στην Ξάνθη.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Πολλές αλλαγές προέκυψαν στις ομάδες Nέων της ΑΕΛ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Ζήσης Ντελόπουλος ανέλαβε υπεύθυνος των ομάδων (Κ19 – Κ17) και πραγματικά έχει βοηθήσει τα μέγιστα έτσι ώστε όλα να λειτουργούν άψογα από οργανωτικής άποψης.

Άλλωστε ο κ. Ντελόπουλος εκτός από ένας πετυχημένος επιχειρηματίας είναι και χρόνια παράγοντας και έχει βοηθήσει σημαντικά σωματεία του νομού μας και όχι μόνο. Στην ΠΑΕ ΑΕΛ έχει διπλό ρόλο, αφού εκτός από αντιπρόεδρος είναι και υπεύθυνος στις ομάδες Νέων και η αλήθεια είναι πως μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έβαλε γερές βάσεις έτσι ώστε όλα να δουλεύουν «ρολόι» και να έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα ότι χρειάζεται.

Αξίζει να τονίσουμε πως οι ομάδες Νέων της ΑΕΛ προπονούνται καθημερινά στο κοινοτικό γήπεδο των Δένδρων και μάλιστα εκεί έχουν γίνει και εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων. Όπως όλα δείχνουν το συγκεκριμένο γήπεδο θα αποτελέσει το «σπίτι» της Κ19, ενώ η ομάδα Κ17 είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με ένα άλλο γήπεδο για τις καθημερινές προπονήσεις. Πολύτιμη είναι και η βοήθεια του έτερου διοικητικού της ΠΑΕ κ. Κώστα Κοταρέλα που είναι δίπλα στην όλη προσπάθεια και βοηθά τα μέγιστα.

Το athleticlarissa βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/9) στο κοινοτικό γήπεδο των Δένδρων και κατέγραψε πολλά και ενδιαφέροντα.

Οι δύο ομάδες μετακινούνται με το ένα από τα δύο λεωφορεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και δουλεύουν καθημερινά σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα. Μετρήσαμε σχεδόν 50 ποδοσφαιριστές (και για τις δύο ομάδες).

Εργομετρικά και προπόνηση…

Αυτές τις ημέρες όλοι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με απόφαση της διοίκησης πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα η ομάδα συνεργάστηκε άψογα με το «The Medical Project» όπου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα στην Ελλάδα.

Και οι δύο ομάδες λοιπόν πέρασαν από εργομετρικό έλεγχο έτσι ώστε οι προπονητές να δουλέψουν κατάλληλα βλέποντας παράλληλα και την αγωνιστική εικόνα όλων των ποδοσφαιριστών αυτή τη στιγμή.

Τα εργομετρικά έγιναν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του «The Medical Project», αλλά και στο γήπεδο. Το απόγευμα της Δευτέρας (6/9) στα Δένδρα βρέθηκαν για να τεστάρουν τους ποδοσφαιριστές οι κ. Γιάννης Παπαϊωάννου και κ. Γρηγόρης Νασίκας από το γνωστό κέντρο. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες τους και παρά την κούραση ανταπεξήλθαν και με το παραπάνω.

Η ομάδα Κ19

Η ομάδα Κ17

Το προπονητικό επιτελείο

Υπεύθυνος των ομάδων νέων είναι ο κ. Νίκος Αργυρούλης. Ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία από την μεγάλη του καριέρα και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής μετέπειτα. Η παρουσία του στις προπονήσεις αποτελεί κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για όλα αυτά τα νέα παιδιά. Ο κ. Αργυρούλης βοηθά καθημερινά στην εξέλιξη των δύο τμημάτων και παρακολουθεί τις προπονήσεις με ιδιαίτερο ζήλο.

Προπονητής της Κ19 συνεχίζει ο κ. Αποστόλης Ευαγγέλου που είναι για 3η χρονιά στην ομάδα και προσπαθεί πάρα πολύ για το καλύτερο δυνατό. Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που δουλεύει πολύ και έχει καταφέρει να «παντρέψει» τους παλιούς με τους νέους παίκτες της ομάδας.

Προπονητής της Κ17 θα είναι ο κ. Αποστόλης Κατσιάνος (με τα μέχρι τώρα δεδομένα), ένα νέο παιδί με πολύ όρεξη για δουλειά, ενώ στο τιμ των δύο ομάδων ως προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος κ. Γιώργος Παντελίδης.

Φροντιστής των δύο ομάδων ο κ. Σπύρος Θεοχαρίδης που είναι η «ψυχή» της ΑΕΛ και οδηγός του λεωφορείου που μεταφέρει τους παίκτες, ο ιδιαίτερα αγαπητός κ. Βαγγέλης Καραπιάλης.
Πολλές μεταγραφές και για τις δύο ομάδες.

Μάλιστα όπως μας ενημέρωσαν από την διοίκηση της ομάδας τα ρόστερ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και κάποιες ακόμη προσθήκες.

Για την ώρα οι μεταγραφές που έγιναν είναι:

Κ19
Γιάννης Παπαϊωάννου (2004), αμυντικό χαφ από Απόλλων/Δήμητρας Τρικάλων. Κωνσταντίνος Τσάτσος (2004), αριστερός χαφ από Πύργο Τρικάλων, Θάνος Τεμπεσίρης (2003), δεξί μπακ από ομάδα της Θεσσαλονίκης και Ελέζι Αριστείδης (2003), αριστερό μπακ γύρισε στην ΑΕΛ μετά από μία περιοδεία που έκανε στην Κροατία.

Κ17
Νίκος Βλιώρας (2006), σέντερ φορ από ερασιτεχνική ΑΕΛ, Γιάννης Αβραμούλης (2006), στόπερ από Νέα Πολιτεία, Στέφανος Μπατραλέξης (2006), στόπερ από Νέα Πολιτεία, Θοδωρής Ντιντής (2006), δεξί μπακ από Νέα Πολιτεία, Θωμάς Ντελόπουλος (2005), δεξί χαφ από Νέα Πολιτεία, Νίκος Κουκουράβας (2005), αριστερό μπακ από Δήμητρα Γιάννουλης, Κώστας Γκόλτσιος (2005), δεξί χαφ από Ακαδημία Μπαράζ και Κώστας Καζάκος (2005), αριστερό χαφ από Ακαδημία Μπαράζ.

Τα φιλικά που ακολουθούν για την Κ19
Να τονίσουμε πως η Κ19 έδωσε μέχρι τώρα δύο φιλικά ματς με πολλές δοκιμές. Πρώτα αγωνίστηκε με τους Αμπελόκηπους και κέρδισε με 1-0 και δεύτερο φιλικό ήταν με τον Αμπελωνιακό και επίσης κέρδισε με σκορ 2-0. Ακολουθούν: 12/9 ΠΟΕ, 15/9 Δωτιέας Αγιάς, 18/9 Γόννοι και 29/9 με Νίκη Βόλου.

Οι δηλώσεις
Αποστόλης Ευαγγέλου (Προπονητής Κ19)

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και σε όλες τις ομάδες. Βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις μετά από ένα μεγάλο διάστημα που μας επηρέασε η πανδημία και καλούμαστε να συνεχίσουμε με περισσότερη δύναμη την επόμενη ημέρα. Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας με πολύ δουλειά και αφοσίωση στα παιδιά που αποτελούν το αύριο της ΑΕΛ. Θέλουμε να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο, συνδυαστικό, ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

Στην ομάδα μας κυριαρχεί το ομαδικό πνεύμα και πάνω απ’ όλα υπάρχει αξιοκρατία. Θέλουμε φυσικά κάθε βδομάδα να κερδίζουμε, αλλά και μέσα από τις ήττες να μαθαίνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι. Αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και όλοι πρέπει να τον τηρούν ευλαβικά. Αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές μας κάνουν δυνατές και διπλές προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στα επίσημα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια, τον αντιπρόεδρο κ. Ζήση Ντελόπουλο, τον διοικητικό κ. Κώστα Κοταρέλα και γενικότερα όλη τη διοίκηση. Επίσης ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που δουλεύουν καθημερινά και φυσικά τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των ομάδων μας».

Γιάννης Μεσκούρη (Ποδοσφαιριστής Κ19)

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους να ευχηθώ. Ξεκινήσαμε μία νέα προσπάθεια και ευελπιστώ στο τέλος να πάνε όλα καλά. Δουλεύουμε καθημερινά, πολύ σκληρά και θεωρώ πως φέτος θα πάμε ακόμη καλύτερα. Προσωπικά κάνω τεράστια προσπάθεια έτσι ώστε να πετύχω τους στόχους μου και να ανέβω επίπεδο με την ΑΕΛ».

Χρήστος Κρικώνης (Ποδοσφαιριστής Κ19)

«Η νέα χρονιά ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες για όλους μας. Ευελπιστώ να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Θέλω να προχωρήσω με την ΑΕΛ και να γίνω επαγγελματίας. Θα δουλέψω σκληρά και πιστεύω πως στο τέλος θα φτάσω εκεί που επιθυμώ».

Λευτέρης Χαλδούπης (Ποδοσφαιριστής Κ17)

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο και όλα τα παιδιά καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΛ μας οδηγεί να φτάσουμε στο στόχο μας».