Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Φάνηκαν η κούραση και οι απουσίες

Αν και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ο Απόλλωνας Λάρισας νίκησε στο φιλικό στη Φιλιππούπολη τον Πιερικό με 1-0.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο ο Απόλλωνας ήταν πιεστικός, κινήθηκε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ως απόρροια αυτής της καλής εικόνας που παρουσίασε κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο υπόλοιπο διάστημα η εικόνα της ομάδας δεν ήταν το ίδιο ικανοποιητική, κυρίως σε ό,τι αφορά τη δημιουργία φάσεων και την τελική προσπάθεια, γι’ αυτό και το παιχνίδι ήταν φτωχό σε φάσεις ουσίας. Αμυντικά αν και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να τον απειλήσει, κάποια βεβιασμένα λάθη θα μπορούσαν να είχαν δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις στην περιοχή του.

Φυσικά η εικόνα αυτή -για να τηρηθούν οι ισορροπίες- οφείλεται αφενός στο ότι η λαρισινή ομάδα αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες όπως οι Γκονζάλες, Καπουράνης, Γιαννίτσης, Μπαλογιάννης και Αστράς και αφετέρου στη μεγάλη κούραση και την επιβάρυνση που δέχονται οι παίκτες των «κυανολεύκων», καθώς το σαββατιάτικο φιλικό ήταν το πέμπτο κατά σειρά σε διάστημα 13 ημερών!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θεόδωρος Πετράκης, που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες, αναμένεται να υπογράψει προσεχώς στον Απόλλωνα.

Πηγή: Ελευθερία