Βαθμολογία

Διακοπή στο Βραζιλία-Αργεντινή

Ίσως το μεγαλύτερο ντέρμπι του πλανήτη σε Εθνικό επίπεδο. Αυτό που έγινε στο Σάο Πάολο, όμως, αποτελεί ντροπή για το ποδόσφαιρο της λατινικής Αμερικής και δύο χώρες όπως η Βραζιλία και η Αργεντινή. Οριστική διακοπή του αγώνα στο γήπεδο της Κορίνθιανς, μετά το… ντου των αστυνομικών!

Δεν πρόλαβε να περάσει πάνω από ένα πεντάλεπτο στην αναμέτρηση, όταν ξαφνικά αστυνομικοί με πολιτικά έκαναν… ντου στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες και οι υπεύθυνοι του ματς, ξαφνιάστηκαν. Ο στόχος ήταν η σύλληψη των Μαρτίνεθ, Μπουέντια, Λο Σέλσο και Ρομέρο!

Των ποδοσφαιριστών δηλαδή που αγωνίζονται στην Αγγλία και μπήκαν στη Βραζιλία ενώ ήταν στην Ευρωπαϊκή χώρα λιγότερο από 14 μέρες πριν βρεθούν στο Σάο Πάολο.

Οι υγειονομικές αρχές έδωσαν εντολή στην αστυνομία να διακόψει το ματς και να τους συλλάβει! Οι συμπαίκτες τους μπήκαν ασπίδα ουσιαστικά, όπως και οι άνθρωποι της Εθνικής Αργεντινής αλλά και της Βραζιλίας.

Το ματς διεκόπη, πήγαν οι πάντες στα αποδυτήρια κι εκεί έγινε γνωστό πως η αναμέτρηση δε θα συνεχιστεί! Το παιχνίδι που είχε στραμμένα όλα τα βλέμματα πάνω του δηλαδή, το οποίο άρχισε στις 16:00 τοπική ώρα, απλά και μόνο για να το παρακολουθήσουν και στην Ευρώπη.

Πηγή: onsports