Βαθμολογία

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπ. Εσωτερικών και του Δημ. Τεμπών

Γιώργος Μανώλης στην τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη: «Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και να διεκδικούμε μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας»

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη  Βορίδη  και του Δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη.

Ο κ. Μανώλης παρουσίασε στον κ. Βορίδη τις προτάσεις έργων που έχουν κατατεθεί από το Δήμο Τεμπών για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όπως και την ανάγκη χρηματοδότης του Δήμου για αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικά κτίρια και υποδομές από τις πλημμύρες του Μαρτίου 2020 αλλά και τον πρόσφατο σεισμό του Μαρτίου.

Επιπλέον, συζητήθηκαν ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως η περαιτέρω στήριξη των Δήμων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η συζήτηση  πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ο Υπουργός υπογράμμισε τη θέλησή του να παρέμβει ουσιαστικά προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή και τους κατοίκους.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε τον Υπουργό καλή συνέχεια στο έργο του και προσκάλεσε τον κ. Βορίδη να επισκεφθεί το Δήμο Τεμπών και να δει από κοντά τα προβλήματα της περιοχής. 

«Ευχαριστώ τον Υπουργό για την πολύ καλή, ανοιχτή κι εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε. Τον ενημέρωσα για τις δράσεις και τον προγραμματισμό μας, συζητήσαμε αρκετά θέματα, και επειδή γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, άκουσε με προσοχή όσα του θέσαμε, ώστε να σταθεί αρωγός στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του. Προχωρούμε με συνέπεια στις διεκδικήσεις μας. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και να διεκδικούμε μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης.