Βαθμολογία

Πολλές μεταγραφές το Αιγάλεω

Την απόκτηση του Κώστα Παναγιώτου ανακοίνωσε το Αιγάλεω. Ο 24χρονος (11/02/1997) ακραίος αμυντικός με καταγωγή από το Άργος, είχε έξι συμμετοχές το τελευταίο εξάμηνο στη Football League με τη φανέλα της Καλαμάτας και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αστέρα Τρίπολης, Ασπρόπυργο, Παναργειακό, ΑΕ Ερμιονίδας, Αριστέα Άργους, Πανιώνιο Δαλαμανάρας και ΑΟ Δαλαμανάρας. Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κωσταντίνου Παναγιώτου. Γεννημένος στις 11/02/1997 και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Παναργειακό, Ασπρόπυργο και Καλαμάτα. Κώστα καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας”!

Πήρε και Μπρέμπο το Αιγάλεω

Μετά τον Κώστα Παναγιώτου, το Αιγάλεω ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Αργύρη Μπρέμπου. Ο 25χρονος (24/09/1996) επιθετικός είχε 12 συμμετοχές πέρσι στη Super League 2 με τη φανέλα του Καραϊσκάκη Άρτας, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Απόλλωνα Λάρισας, Αχαρναϊκό, Ασπρόπυργο, Πανελευσινιακό, Πανιώνιο U20 και Θρασύβουλο.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανάργυρο Μπρέμπο.

Γεννημένος στις 24/09/1996 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Θρασύβουλος, Πανιώνιο (κ20), Απόλλωνα Λάρισας και Καραϊσκάκης Άρτας.

Αργύρη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας”!

Πήρε και Καλύβα

Μετά τους Μπρέμπο, Παναγιώτου, Τριμμάτη και Σκεντεράι το Αιγάλεω ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Καλύβα.

Ο 25χρονος (25/07/1996) αμυντικός αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στην Καλλιθέα (17 συμμετοχές) και παλαιότερα σε Παναργειακό και Παναρκαδικό.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καλύβα.

Γεννημένος στις 25/07/1996 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναρκαδικό, Παναργειακό και Καλλιθέα.

Γιώργο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας!».

Στο Αιγάλεω οι Θέμης Ποτουρίδης και Γκέρτιν Χοτζάλι

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Ποτουρίδη.

Γεννημένος στις 09/01/1996 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό (κ20), Χανιά Αιολικό, ΑΟ Υπάτου και Ηρόδοτο.

Θέμη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».

Την απόκτηση του Γκέρτιν Χοτζάλι από την Καλλιθέα ανακοίνωσε το Αιγάλεω, συνεχίζοντας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γκέρτιν Χοτζάλι.

Γεννημένος στις 05/11/1996 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Λάρισα και Καλλιθέα.

Γκέρτιν καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».