Βαθμολογία

Μόνο άνοδο βλέπει ο Κίσσαβος Συκουρίου (PICS – VIDEOS)

Ο ιστορικός Κίσσαβος Συκουρίου ξεκίνησε την προετοιμασία του, εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου για να είναι έτοιμος στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, όπου θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το σύνθημα είχε δοθεί από την περσινή χρονιά, όπου όμως δεν υπήρξε συνέχεια και συνεχίζει και τη φετινή να είναι το ίδιο και ξεκάθαρο, για την ιστορική αυτή ομάδα που ο στόχος είναι ένας και μόνο ένας, η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 - 2022

Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές, έχουν προσανατολίσει την σκέψη τους και την δουλειά τους, μόνο σε αυτό το σκοπό που είναι να αλλάξει κατηγορία.

Ο κορμός έχει μείνει σχεδόν ο ίδιος, είναι πολύ θετικό ότι περίπου 20 ποδοσφαιριστές, είναι από το χωριό και φυσικά οι μεταγραφές που έγιναν ήταν ουσίας για την μεγαλύτερη βοήθεια στην ομάδα.

Τα νέα αποκτήματα



Κώτσιας Ν., Λιόγκας Χ., Κριστιάν Γιάκου, Βόραδας Μ.

Προπονητής παρέμεινε ο γνωστός σε όλους κ. Αποστόλης Τσιανάκας, ο οποίος είναι πολύ εργατικός και χτίζει την προπονητική του καριέρα με μεγάλη τάξη.

Το γήπεδο βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, οι άνθρωποι της διοίκησης έχουνε βελτιώσει πάρα πολύ τους εσωτερικούς χώρους αλλά και το χορτάρι.

Σίγουρα ο Κίσσαβος Συκουρίου έχει όλα τα εχέγγυα να δουλέψει και να φτάσει πραγματικά σε αυτό που τόσο οραματίζεται, όμως όπως μας δήλωσαν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να υπάρξει η στήριξη του κόσμου, αφού όλα αυτά τα χρόνια είναι ο 12ος παίκτης για την ομάδα.

Εκ μέρους της διοίκησης και αρχηγός της ομάδας ο κ. Ζήσης Γκανάτσιος τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς.

Η ομάδα έχει θέσει στόχο την άνοδο, πάνω απ’ όλα βασιζόμαστε στα παιδιά του χωριού μας, όμως ενισχυθήκαμε και δυναμώσαμε σε όλες τις θέσεις, ζητάμε και προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους να μας στηρίξουν και τη φετινή χρονιά αφού δεν έπαψαν ποτέ να είναι ο 12ος παίκτης για την ομάδα μας».

ΚΛΙΚ από την προπόνηση (2/9)

Οι δηλώσεις

Αποστόλης Τσιανάκας (Προπονητής)

">http://

Νίκος Κορδέλας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γιώργος Καραντώνης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Δημήτρης Μουρογιάννης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Μίλτος Γκρέτσης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Άκης Νεμπεγλέρας (Ποδοσφαιριστής)

">http://