Βαθμολογία

Ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου ο Ίσμαελ Μπλάνκο

Ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου με κάθε επισημότητα είναι ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο 38χρόνος Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα έχει διπλό ρόλο όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας. Με την προσθήκη του Μπλάνκο ο Ιάλυσος ολοκληρώνει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές κινήσεις του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 38χρόνου Αργεντινού επιθετικού Ismael Blanco με τεράστια καριέρα τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Ο Blanco αποκτήθηκε με διπλό ρόλο καθώς πέραν της αγωνιστικής του συμμετοχής στην ανδρική ομάδα, θα βρεθεί και στις ακαδημίες του σωματείου, στο πλευρό του τεχνικού διευθυντή μας Αντώνη Ρίκκα.

Στόχος όλων μας είναι να εμπνεύσει τα νέα παιδιά προκειμένου να ακολουθήσουν τον επιτυχημένο δρόμο του στο Ευρωπαϊκό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θα έχει άκρως ενεργό ρόλο σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες. Του ευχόμαστε να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις νέες γενιές».