Βαθμολογία

Νέα ενημέρωση για τις επανεκδόσεις των δελτίων

Όπως έγινε γνωστό από τον Κανονισμό Ιδιότητας Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο, από την αγωνιστική περίοδο 2021-22 παύουν να υφίστανται τα Δελτία Αορίστου Χρόνου, ενώ παράλληλα όλα τα σωματεία υποχρεούνται σε αντικατάσταση των Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας των ποδοσφαιριστών τους έως τις 30/06/2022. Το δελτίο νέου τύπου θα είναι ορισμένου χρόνου και λευκό. Ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία δεν αντικατασταθούν δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες, αρχής γενομένης από την περίοδο 2021-2022! 

Από την ΕΠΟ υπάρχει ενημέρωση ότι λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας από τις επανεκδόσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Για το λόγο αυτό καλούνται τα σωματεία της Α’ DE-TOX κατηγορίας καθώς και αυτά που συμμετέχουν στο Κύπελλο να προσέλθουν στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ για να προχωρήσουν τις αντικαταστάσεις των δελτίων, μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2021. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να μην προλάβουν να εκδοθούν τα νέα δελτία και να μην μπορέσει να συμμετάσχει το σωματείο στους αγώνες.

Πιστεύουμε στην ανταπόκριση των σωματείων για ακόμη μία φορά, ώστε να λειτουργήσουν όλα χωρίς προβλήματα.