Βαθμολογία

Δυνατό «χτύπημα» με Λαβαντσιώτη έκανε ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Μια πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τους “κιτρινόμαυρους” να τα βρίσκουν σε όλα με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Λάμπρο Λαβαντσιώτη ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Η Ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Λάμπρου Λαβαντσιώτη. Ο 23 χρόνος μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται τόσο ως δεκάρι, όσο κι ως εξτρέμ.

Ο Λαβαντσιώτης μέχρι πρότινος ανήκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης αγωνιζόμενος στην Γ Εθνική κατηγορία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Προμηθέα Λάρισας, αγωνίστηκε στον Ηρακλή Λάρισας ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε σε δυο ομάδες της Ολλανδίας και συγκεκριμένα στην VV Caesar μία χρονιά και άλλη μισή σεζόν με την Wilhelmina ΄08 ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στην Κ20 της ΑΕΛ, στην ΑΕ Κιλελέρ ενώ φόρεσε και την φανέλα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου με τον οποίο πέτυχε την άνοδο ως πρωταθλητής ΕΠΣ Καρδίτσας.

Σύσσωμη η ομάδα μας καλωσορίζει τον Λάμπρο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!”.