Βαθμολογία

Ανατροπή για το τηλεοπτικό μέλλον του Κανάκη;

Mπορεί κάποιοι να θεωρούν δεδομένο – αν και φέτος τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στην τηλεόραση όπως όλοι έχουμε καταλάβει – ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του από τη Θεσσαλονίκη κατευθύνονται προς τον ANT1, αλλά ίσως και οι “Ράδιο Αρβύλα” να ετοιμάζονται και πάλι για την ανατροπή. 

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στο youfly.com, το OPEN πάνω που κάποιοι το θεωρούσαν outsider καθώς η πρόταση του σταθμού για διευρυμένες αρμοδιότητες σε διοικητικό επίπεδο να ήταν αυτό που απομάκρυνε τον Αντώνη Κανάκη από την Παιανία, μια νέα αντιπρόταση το φέρνει ξανά στο προσκήνιο. 

 Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν έχει κλείσει για τον Αντώνη Κανάκη παρά το γεγονός ότι η σεζόν ξεκινάει. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τον Θεσσαλονικιό που όπως όλα δείχνει έχει αποφασίσει να βγει στον τηλεοπτικό αέρα – όποιου καναλιού κι αν είναι αυτός – εκεί γύρω στον Νοέμβριο με καθημερινή παρουσία και αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Το μόνο ωστόσο που απομένει να μάθουμε είναι το κανάλι που θα συμβεί αυτό…