Βαθμολογία

Με λαμπρότητα έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας της ΠΑΕ ΑΕΛ

Μία ιδιαίτερα χαρούμενη ημέρα ήταν η σημερινή (31/8) για την ΠΑΕ ΑΕΛ, έχοντας σημασιολογικό χαρακτήρα, αφού έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας και της νέας εταιρείας ένδυσης που θα είναι πλέον η «ACERBIS» και μάλιστα ήταν και παρών και ο αντιπρόσωπός της από την Ιταλία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας έχει όλο το ρεπορτάζ

Η εκδήλωση έγινε στο ρεστοράν «Κυματολήγη» στο κέντρο της Λάρισας παρουσία της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η παρουσίαση της νέας φανέλας της ΠΑΕ ΑΕΛ όπως φυσικά αρμόζει και στην ιστορία της έγινε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τα φώτα της δημοσιότητας όπως ήταν φυσικό πέσανε πάνω στους ποδοσφαιριστές, που άδραξαν την ευκαιρία φορώντας τη νέα φανέλα, να φιγουράρουν έστω για λίγο σαν μοντέλα μπροστά από τους προσκεκλημένους, οι οποίο ξεσπούσαν κάθε φορά σε έντονα χειροκροτήματα.

Είδαμε όλους τους ποδοσφαιριστές πολύ χαρούμενους και φυσικά συνειδητοποιημένους για το βάρος που έχει η φανέλα που φορούσαν και όπως μας δήλωσαν, είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, έτσι ώστε να φέρουν και πάλι τη «βασίλισσα» στο θρόνο της.

Η βραδιά συνοδεύτηκε από πλούσιο και βασιλικό γεύμα που περιείχε γαρυδομακαρονάδα με μύδια, μυδοπύλαφο, καλαμαράκια, εκλεκτές σαλάτες και άλλα πολλά. Από πλευράς διοίκησης ήταν οι κύριοι Χριστακόπουλος, Κοταρέλας, Ντελόπουλος και Φωτάκης, ενώ από πλευράς τεχνικής ηγεσίας οι κύριοι Παραφέστας, Φραντζέσκος, Κώτσιος, Ζιώγας, Μαντζιώκας και Τσότσας.

Επίσης βρέθηκε και ο νέος γυμναστής για την πρώτη ομάδα ο κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος που θα είναι μαζί με τον κ. Κώστα Μαντζιώκα.