Βαθμολογία

Σε επαγγελματικά πρότυπα δουλεύει ο Μαχητής Τερψιθέας (PICS – VIDEOS)

Το σωματείο του Μαχητή Τερψιθέας επιστρέφει δυναμικά στα δρώμενα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου με μία ισχυρή διοίκηση και πολύ οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το athleticlarissa βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (31/8) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Τερψιθέας (πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση) και σας παραθέτει όλο το ρεπορτάζ με κάθε λεπτομέρεια.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 – 2022

Η ομάδα θέλει να γράψει μία νέα σελίδα στην ιστορία της και από πέρυσι έχουν μπει πολύ γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Να θυμίσουμε πως ο Μαχητής έφτασε να αγωνίζεται στο κοντινό παρελθόν σε υψηλό επίπεδο και τώρα η νέα διοίκηση ξεκινά από την αρχή να «χτίζει» το όλο οικοδόμημα.

Μπορεί πέρυσι να μην κατάφερε να αγωνιστεί η ομάδα λόγω της πανδημίας, η διάθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι μεγάλη και έτσι λοιπόν όλοι μαζί αρχίζουν την προσπάθεια που έχει ως στόχο την επιστροφή του Μαχητή στα υψηλά στρώματα τα επόμενα χρόνια.

Πρόεδρος και «ψυχή» της ομάδας είναι ο ιδιαίτερα πετυχημένος επιχειρηματίας κ. Βαγγέλης Γκάγκος που έχει οραματιστεί όλη αυτή τη προσπάθεια που ξεκινά από την Ακαδημία και καταλήγει στην μεγάλη ομάδα.

Ο κ. Γκάγκος είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, είναι νέος, φιλόδοξος και με αυτόν βασικό χρηματοδότη, έχει βάλει μπροστά τις «μηχανές» έτσι ώστε ο Μαχητής να βασίσει στο σωστό δρόμο για πολλά χρόνια.

Ο ίδιος έχει δημιουργήσει από το μηδέν την ομάδα έχοντας δίπλα του άξιους συνεργάτες. Ο λόγος για τους Θανάση Γεροφάκα (Αντιπρόεδρο), Θάνο Αναστασίου (Γραμματέα), Γιώργο Νότα (Γενικό Αρχηγό), Δημήτρη Κυριτσάκα (Ταμία).

Μπρισίμης και Εμμανουήλ αποτελούν ένα δυνατό προπονητικό δίδυμο που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην οργάνωση και τη λειτουργία της ομάδας. Έχουν μεγάλη εμπειρία από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και είναι δεδομένο πως θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι για την επίτευξη του στόχου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι εγκαταστάσεις είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πραγματικά οι παίκτες έχουν τα πάντα για να δουλέψουν σωστά. Υπάρχει το βασικό γήπεδο αλλά και οι βοηθητικοί χώροι που συμβάλουν σημαντικά στην λειτουργία της προπόνησης.

Δύο φροντιστές…

Ο σύλλογος παράλληλα διαθέτει και δύο φροντιστές. Τον Ζήση και τον Γιώργο που είναι καθημερινά στο γήπεδο και παρέχουν τα πάντα στους ποδοσφαιριστές στα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων. Δύο νέα παιδιά με πολύ όρεξη για δουλειά.

Ομιλία προέδρου

Πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Γκάγκος είχε την ευκαιρία να καλωσορίσει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και να είναι μία χρονιά που στο τέλος της θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Τους τόνισε πως θα είναι δίπλα τους ότι χρειαστούν και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της νέας χρονιάς.

*Χαμογελαστός και αισιόδοξος ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Γκάγκος μαζί με τον υπέροχο γιο του παρακολουθούν με χαρά την προπόνηση.

Στη συνέχεια μίλησαν οι δύο τεχνικοί και ακολούθως ξεκίνησε και η προπόνηση με χαμόγελα και αισιοδοξία. Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η άνοδος.

Οι δηλώσεις

Βαγγέλης Μπρισίμης (Προπονητής)

">http://

Θοδωρής Εμμανουήλ (Προπονητής)

">http://

Χρήστος Παπαδημητρίου (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Δημήτρης Γκαραγκούνης (Ποδοσφαιριστής)

https://www.facebook.com/458739464323980/videos/450985812628973

ΚΛΙΚ από την πρώτη προπόνηση (31/8)