Βαθμολογία

Στην Επισκοπή ο Σταθόπουλος

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Σταθόπουλου. Ο Αντώνης Σταθόπουλος έχει γεννηθεί στις 23 Φεβρουαρίου του 1998 στα Φιλιατρά, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται σε θέση επιθετικού (σέντερ φορ).
Ο νεαρός επιθετικός είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του τόπου καταγωγής του, την Εράνη Φιλιατρών ενώ σε μικρή ηλικία (από τα 16 του) δοκίμασε να παίξει στην Ολλανδία ανήκοντας στην Τβέντε Κ17, Κ19 αλλά και στη Β’ ομάδα.
Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα και εντάχθηκε στην Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 2018. Αμέσως μετά, κατέβηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη για να φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη όπου παρέμεινε ως το 2020.
Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ιάλυσου.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ατομικές αλλά και ομαδικές επιτυχίες».

Αντ. Σταθόπουλος: “Να πετύχουμε κάθε στόχο μας”
Ο 23χρονος φορ είχε να πει δυο λόγια αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Ρεθύμνου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο μου ξεκίνημα στην ομάδα της Επισκοπής. Αυτό που θέλω είναι αυτό που επιθυμεί και η ίδια η ομάδα. Να πετύχουμε κάθε στόχο που έχουμε θέσει. Αν αυτό μάλιστα συμβεί με μια δική μου ξεχωριστή παρουσία, θα είναι ό,τι καλύτερο.
Η αλήθεια είναι ότι θέλω να επιστρέψω στο πιο ψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Έχω φιλοδοξίες ως ποδοσφαιριστής και θα κάνω τα πάντα για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».