Βαθμολογία

Ζάκυνθος: Στέλνει φάκελο για την Super League 2 στην ΕΕΑ

Σημαντικές οι εξελίξεις στην ομάδα της Ζακύνθου τις τελευταίες ώρες. Ο Σύλλογος του νησιού κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για να βρεθεί στα “σαλόνια” της μεγάλης Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση της ομάδας, τις τελευταίες ημέρες έκανε πολύ μεγάλο αγώνα έτσι ώστε ο σύλλογος να εξασφαλίσει όλα όσα απαιτούνται από την ΕΕΑ για να μπορέσει να συμμετάσχει τυπικά και ουσιαστικά στην SL2.

Πριν μερικές ημέρες η ομάδα δήλωσε κανονικά συμμετοχή στην κατηγορία, συμπληρώνοντας την αίτηση και πληρώνοντας το παράβολο της συμμετοχής των 7.500 ευρώ. Το επόμενο θέμα που θα έπρεπε να λυθεί ήταν αυτό της εγγυητικής επιστολής των 150.000 ευρώ που είχε βάλει σαν προϋπόθεση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που υπάγεται στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με πολιτικό προϊστάμενο ο Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, το θέμα της εγγυητικής οδεύει στην λύση του. Φυσικά η διοίκηση του Συλλόγου κρατά καλά “κλειστά τα χαρτιά της” χωρίς να έχει προβεί σε κάποια επίσημη ενημέρωση για το φλέγον αυτό θέμα της εύρεσης της εγγυητικής που τόσο είχε γίνει “θηλιά” στο “λαιμό” της ομάδας. Ενδεχομένως, τις επόμενες ημέρες να υπάρξει η επίσημη τοποθέτηση από την διοίκηση.

Τα βήματα που θα πρέπει να κάνει η διοίκηση της “κυανοκίτρινης” ομάδας, είναι σημαντικά έτσι ώστε έως τα μέσα του Σεπτεμβρίου να έχει λύσει το θέμα της υπό σύστασης ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του συλλόγου θα πρέπει να βιαστούν και να οργανώσουν το αγωνιστικό τμήμα καθώς ο χρόνος πιέζει και το πρωτάθλημα θα αρχίσει στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να “παίρνουν εμπρός οι μηχανές”.

Πηγή: ioniansports