Βαθμολογία

Καλλιθέα: Ανακοίνωσε προπονητή ο Μπάρογουεϊ

Είδηση έβγαλε νέος μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας, Άντριου Μπάρογουεϊ που ανακοίνωσε τον προπονητή για τη νέα σεζόν. Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε την Τρίτη (31/08) ο νέος μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας, Άντριου Μπάρογουεϊ.

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και την πρόσληψη του νέου προπονητή. Ο εκλεκτός είναι ο Λεωνίδας Βόκολος που υπέγραψε διετές συμβόλαιο ανήμερα των γενεθλίων. Οι δηλώσεις του Άντριου Μπάρογουεϊ και η ενημέρωση της ΠΑΕ Καλλιθέα:

Ο Andrew Barroway διευθύνων σύμβουλος της Merion Investment Management και αναπληρωτής διευθυντής των Arizona Coyotes του NHL (Αμερικάνικη Λίγκα του Χόκεϋ) έγινε κύριος του 90% των μετοχών της «ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ».

«Νομίζω ότι η προοπτική για ανάπτυξη είναι εξαιρετική, είπε ο Barroway και «φυσικά η Αθήνα είναι μια καταπληκτική πόλη».

Ο Barroway ήταν σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των μετοχών από τις αρχές του 2021. Στις 2 Αυγούστου 2021, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση αυτή και αμέσως πραγματοποιήθηκε η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προηγούμενους ιδιοκτήτες για την προσπάθεια τους και τη συνεργασία τους», είπε ο Barroway.

Η εκτελεστική ομάδα του Barroway περιλαμβάνει επαγγελματίες με εμπειρία σε ανώτατο επίπεδο στο ευρωπαϊκό και ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο σκοπός του δεν επικεντρώνεται στα άμεσα αποτελέσματα, αλλά στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, με απώτατο στόχο, αφενός τη συμμέτοχη της ομάδας στην ανώτατη κατηγορία (SUPERLEAGUE) και αφετέρου στην λειτουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης.

Στην αρχή της σεζόν 2021-2022 η ΠΑΕ ανακοινώνει το κ. Λεωνίδα Βόκολο ως προπονητή της πρώτης ομάδας με διετές συμβόλαιο.

Προχωρώντας η «ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» προσβλέπει συνεργασία με την ΕΠΟ, τη SUPERLEAGUE 2 καθώς και με τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, με γνώμονα την ευθύνη που πρέπει να έχουμε όλοι να λειτουργούμε σαν συνέταιροι και να συμβάλλουμε στο δυνάμωμα του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα και έξω από τα γήπεδα.

mikriliga.com