Βαθμολογία

Συνεχίζει ενισχυμένη η διοίκηση του Δημήτρη Μιχούλη

Με αξιοσημείωτη συμμετοχή μελών του συλλόγου, διενεργήθηκαν προχθές οι αρχαιρεσίες του Οικονόμου Τσαριτσάνης στον χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος.Η διαδικασία διεξήχθη και ολοκληρώθηκε υποδειγματικά υπό την επίβλεψη της ορισθείσης από τον Δικηγορικό Σύλλογο ως επικεφαλής της Εφορευτικής επιτροπής κας Αμαλίας Ντόβα.
Στην προεδρία των "πρασίνων" θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μιχούλης, ο οποίος απολαμβάνει την εντυπωσιακή αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Τσαριτσανιωτών, φιλάθλων και μη.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο θα τον πλαισιώσουν οι Ζήβης Γεώργιος, Κώτσιος Αθανάσιος, Νταρής Δημήτριος, Νταρής Κωνσταντίνος, Παπαευθυμίου Γεώργιος, Σκάντζος Ιωάννης, Τζούργκανος Βασίλειος, Τσολάκης Γεώργιος και Φλώρος Νικόλαος, ενώ η συγκρότηση σε σώμα θα λάβει χώρα εντός των ημερών.
ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
Συνεχίζοντας τον κύκλο των αγώνων προετοιμασίας, ο Οικονόμος θα υποδεχθεί σήμερα στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" τον ΑΟ Μαυροβουνίου, με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Ν.Λάρισας. Ώρα έναρξης του φιλικού ορίσθηκε η 6 μ.μ.