Βαθμολογία

Ανακοίνωση ΔΣ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

Αντίστροφα έχουμε ξεκινήσει να μετράμε για την έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας μας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022. Η έναρξη της λειτουργίας της Ακαδημίας μας, έχει οριστεί για την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου που έχουμε υιοθετήσει, υλοποιείται από έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο  σύστημα εκγύμνασης των παιδιών.
Με ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, πλαισιωμένες με  δράσεις κοινωνικοποίησης, συμμετοχή σε πολύπλευρη αθλητική εκγύμναση, η ακαδημία ποδοσφαίρου μας  προσφέρει στα παιδιά μία  ευκαιρία να ζήσουν με την ¨στρογγυλή θεά¨, αξέχαστες εμπειρίες.
Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ είναι σχεδιασμένη και οργανωμένη έτσι ώστε όλα τα παιδιά να εμπνέονται και να μαθαίνουν μέσω της συμμετοχής τους χωρίς άγχος αλλά με στόχους ανάλογα την ηλικία τους.
Στην ακαδημία ποδοσφαίρου μας, μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια  (5 έως και 17 ετών )
Οι προπονήσεις της ακαδημία μας θα γίνονται στα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα του Μεταξοχωρίου, Νερομύλων, Αναβρας και στο νέο βοηθητικό με πλαστικό τάπητα γήπεδο Αγιάς.
Η ακαδημία μας έχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:
Έμπειρο προσωπικό
Test φυσικής κατάστασης
Διατροφική καθοδήγηση
Εκμάθηση τεχνικής/παιχνιδιού
Σεμινάρια γονέων – αθλητών
Σύγχρονοι μέθοδοι εκμάθησης
Ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων
Ανάπτυξη ομαδικών δεξιοτήτων
Γενική εκγύμναση – ενδυνάμωση
Συμμετοχή σε τουρνουά
Τακτική αξιολόγηση δεξιοτήτων
Μηνιαία ενημέρωση γονέων
Αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για COVID-19
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΣΆΒΒΑΤΟ 4/9 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΉ 5/9
ΑΠΟ 10.00 πμ έως 15.00 μμ
ΣΤΟ
ΚΑΦΕ ΚΟΝΝΕ