Βαθμολογία

Τα νιάτα της Μάνδρας, ετοιμοπόλεμα για τη νέα χρονιά! (PICS)

Μία νέα χρονιά με πολλά όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε για το φιλόξενο σωματείο της Μάνδρας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο σύλλογος έβαλε μπροστά τις μηχανές τη Δευτέρα (30/8) στο ανακαινισμένο γήπεδο Μάνδρας και θα επιδιώξει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο με πολλά ταλέντα της περιοχής αλλά γενικότερα του νομού.

Παίκτες νέοι με όρεξη για προπόνηση είναι το σύνθημα της Μάνδρας που με νέο κόουτς τον πολλά υποσχόμενο κ. Χρήστο Λιάπη θα επιδιώξει το καλύτερο αθλητικό πρόσωπο.

Μετά από αρκετούς μήνες και η Μάνδρα ξεκίνησε με σκοπό να είναι έτοιμη στα μέσα Οκτωβρίου όταν και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Πολλές αλλαγές προέκυψαν στην ομάδα, με μεγαλύτερη την έλευση του νέου προπονητή που προέρχεται από την ΠΑΕ ΑΕΛ και την Κ19 όπου και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

Λάτρης της δουλειάς, της οργάνωσης και της τακτικής, ο κ. Λιάπης κατάφερε να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του από την πρώτη κιόλας μέρα.

Το ρόστερ αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και αξίζει να τονίσουμε πως η διοίκηση ετοιμάζει και δυνατές μεταγραφές.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Τσολακίδης παραμένει στο πόστο του με πολύ αγάπη για το χωριό και πάντα θέλοντας να δουλεύει η Μάνδρα με νέα παιδιά που έχουν όρεξη για διάκριση.

Στο πλευρό του είναι και ο αδερφός του κ. Γιώργος Τσολακίδης που είναι και αυτός καθημερινά στο γήπεδο και δίνει τον δικό του αγώνα ώστε να μην λείψει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή.

Το γήπεδο έχει ανακαινιστεί και σίγουρα αυτό είναι σημαντικό για τις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες. Την πρώτη ημέρα προπόνησης οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση για δουλειά, αφού όλους τους έχει λείψει η προπόνηση, ενώ να τονίσουμε πως για περίπου ένα μήνα από τώρα θα γίνονται καθημερινές προπονήσεις ώστε η Μάνδρα να είναι πανέτοιμη.

Στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να εξασφαλίσει όσο γρηγορότερα γίνεται την παραμονή και να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί. Σημαντικό είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να το χαρούνε όλοι.

Οι δηλώσεις

Κώστας Τσολακίδης (Πρόεδρος)

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους να ευχηθώ. Ευχαριστώ και το athleticlarissa που βρίσκεται στην πρώτη μας προπόνηση, είναι σημαντικό που στηρίζει την προσπάθειά μας.

Η Μάνδρα θέλει και φέτος να έχει μία αξιόλογη χρονιά και θέλουμε να παίξουμε μπάλα, κάτι που μας έχει λείψει πολύ.

Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή τον κ. Χρήστο Λιάπη. Είναι χαρά μας που συνεργαζόμαστε με έναν επαγγελματία κόουτς που προέρχεται από την ΠΑΕ ΑΕΛ και ευχόμαστε να έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία.

Τα δείγματα γραφής του είναι πολύ καλά και του εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες. Στην ομάδα έχουμε μόνο νέα παιδιά με όρεξη για προπόνηση και αυτός είναι ο στόχος μας. Θα κάνουμε και κάποιες αξιόλογες μεταγραφές που θα μας βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα».

Χρήστος Λιάπης (Προπονητής)

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κώστα Τσολακίδη για την εμπιστοσύνη και τιμή που μου έκαναν ώστε να είμαι ο προπονητής της ομάδας τους. Ευχαριστώ και τον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Γκατζούλη που είναι σήμερα εδώ και μας βοηθά στην προβολή της ομάδας μας.

Είμαι έτοιμος γι’ αυτή τη νέα πρόκληση και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους γιατί είναι και δικές μου προσδοκίες αφού σε όποια ομάδα δουλεύω θέλω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου.

Η ομάδα διαθέτει πολλά νέα και αξιόλογα παιδιά που έχουν όρεξη για προπόνηση και όταν υπάρχει τακτική και πειθαρχία θα μπορέσουν να αποδώσουν καρπούς και φυσικά τα μέγιστα στο πρωτάθλημα.

Θα δουλέψουμε σκληρά αυτό το μήνα με καθημερινές προπονήσεις και είμαι σίγουρος πως τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία!».

*Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης όλοι βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού όπου ο πρόεδρος της ομάδας κέρασε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, θέλοντας να περάσει με το καλημέρα το κλίμα ομόνοιας που θέλει να έχει η ομάδα.

ΚΛΙΚ από την πρώτη προπόνηση (30/8)