Βαθμολογία

Με πολύ ταλέντο και όρεξη ξεκίνησε ο Παναγροτικός (PICS – VIDEOS)

Η ομάδα του Παναγροτικού Νίκαιας έχει ξεκινήσει πριν λίγες ημέρες την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς που θα μετέχει στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η αλλαγή που έγινε στην ομάδα της Νίκαιας αφορά τον προπονητή κ. Νίκο Παπανικολάου που ήρθε στην ομάδα για 3η φορά αφού είχε περάσει πριν κάποια χρόνια πάλι από τον Παναγροτικό.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 - 2022

Για επαγγελματικούς λόγους άφησε την ομάδα της Νίκαιας ο επί πολλά χρόνια επιτυχημένος προπονητής κ. Βαγγέλης Μπρισίμης και οι άνθρωποι της διοίκησης πήγαν σε γνώριμα λημέρια στον κ. Παπανικολάου όπου είχε αφήσει πολύ καλές συστάσεις.

Πλάνα από την προπόνηση (30/8)

">http://

Η φιλοσοφία της ομάδας για πολλά χρόνια βασίζεται στην Ακαδημία όπου αριθμεί πολλά παιδιά και έτσι δουλεύοντας ανεβάζει τους παίκτες και στην μεγάλη ομάδα και φυσικά παρατηρεί και τα ταλέντα που περνάνε από την Ακαδημία της.

Όπως μας είπε ο νέος προπονητής ναι μεν ξεκίνησαν οι προπονήσεις, όμως επειδή η ομάδα έχει έμπειρους παίκτες που εργάζονται στον τουρισμό, θα έχει κάποια κενά για τις επόμενες ημέρες της προετοιμασίας και θα τους περιμένει να επιστρέψουν για να ενσωματωθούν με την ομάδα της Νίκαιας.

Υπάρχει ζήλος, όρεξη και πολύ καλή διάθεση από τα νεαρά παιδιά για δουλειά, δίψα για διάκριση και φυσικά όνειρα και στόχοι που έχουν βάλει στη ζωή τους για τα επόμενα χρόνια.
Πρόεδρος της ομάδας παραμένει ο γνωστός και αγαπητός σε όλους κ. Γιώργος Ακριβούλης που φυσικά στέκεται δίπλα σε όλη την προσπάθεια και πάντοτε ενθαρρύνει τους νέους παίκτες στην προσπάθεια που κάνουν.

Αξίζει να πούμε δύο λόγια και για τον Γενικό Γραμματέα κ. Παύλο Ψαθά που για 27 ολόκληρα χρόνια υπηρετεί την ομάδα από όλα τα πόστα που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια. Ακούραστος φρουρός στο έργο του αφού αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο γήπεδο και χαίρεται να βλέπει τα νέα παιδιά στη Νίκαια να προοδεύουν. mΣτόχος της ομάδας είναι η άνετη παραμονή και φυσικά να παίξει ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Δείτε βίντεο από την εικόνα του αγωνιστικού χώρου (30/8)

">http://

*Από τη διοίκηση μας ζήτησαν να αναφέρουμε το θέμα του γηπέδου που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας και μπορείτε να δείτε τα σχετικά πλάνα που εξασφαλίσαμε.

Οι δηλώσεις

Παύλος Ψαθάς (Γενικός Γραμματέας)

">http://

Νίκος Παπανικολάου (Προπονητής)

https://www.facebook.com/458739464323980/videos/225802932811875

Μιχάλης Γκανάβας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γρηγόρης Περήφανος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κων/νος Κουκουτιανός (Τερματοφύλακας)

">http://