Βαθμολογία

ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ: Από την προετοιμασία ξεκίνησε το πρωτάθλημα

Η εμφάνιση της ΑΕΛ κόντρα στον Πανσερραϊκό (4-1) σκόρπισε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ενθουσιασμό στους φιλάθλους που είδαν διά ζώσης (μόνο εμβολιασμένοι) το παιχνίδι.

Νέα πρόσωπα που έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και πάθος για διάκριση «έδεσαν» πολύ καλά με έμπειρους παίκτες, δείχνοντας ότι η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό. Άλλωστε ο τεχνικός, Κώστας Φραντζέσκος, μας είπε μετά την αναμέτρηση: «Από την προετοιμασία για μας ξεκίνησε το πρωτάθλημα».

Σχετικά με το παιχνίδι μάς είπε: «Δεν με ικανοποίησαν τα πρώτα είκοσι λεπτά, αλλά δεν με φόβισαν. Δεν με φόβισαν γιατί δείξαμε χαρακτήρα και θέλουμε να παίζουμε όπως παίξαμε στη συνέχεια. Αποδείξαμε ότι σε παιχνίδια που δεν θα μας πηγαίνουν καλά εμείς έχουμε τέτοια αντίδραση ώστε να μην φοβηθούμε τίποτα.

Με χαροποιεί το γεγονός ότι παίκτες που είτε έχουν κάνει καριέρα χρόνων είτε ξεκινάνε τώρα, δίνουν αυτό που πρέπει να δώσουν στην ομάδα και πιστεύω ότι αυτό είναι απόρροια του καλού κλίματος που υπάρχει. Δείξαμε αφουγκραζόμενοι τον κόσμο ότι είμαστε όλοι ένα και θα δεθούμε και με τους φιλάθλους».

Επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ θα είναι μεθαύριο Τετάρτη, όπου στις 18.00 θα αντιμετωπίσει στο Αλκαζάρ τον Ολυμπιακό Βόλου. Η είσοδος θα είναι πάλι ελεύθερη, αλλά θα εισέλθουν μόνο οι εμβολιασμένοι.

Στο εντός έδρας φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου με τη Ρόδο, το πιθανότερο είναι να εισέλθουν στο γήπεδο όσοι έχουν κάνει προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία