Βαθμολογία

Όλα τα προγράμματα του ALPHA

Σιγά σιγά κλείνει και ο προγραμματισμός του ALPHA, ενώ οι πρεμιέρες θα γίνουν με δόσεις με πρώτον και καλύτερο τον Νίκο Μάνεση που ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο στις 3 Σεπτεμβρίου στις 09.50. Τις καθημερινές η μέρα θα ξεκινάει στις 07.45 με Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθεί η Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στις 10.00 και στις 13.00 το Style me up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ακολουθεί στις 14.00 το μεσημεριανό δελτίο με την Εφη Αλεβίζου από Δευτέρα κιόλας ενώ στις 14.50 θα βγαίνει η Τατιάνα Στεφανίδου με το Tlive αρχής γενομένης από τις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι “Οικογενειακές ιστορίες” που το καλοκαίρι έβγαλαν το κανάλι ασπροπρόσωπο θα προβάλλονται αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής και συγκεκριμένα αμέσως μετά το απογευματινό δελτίο στη νοηματική, στις 16.45. Η πρεμιέρα έχει καθοριστεί για την Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Μια ώρα μετά, στις 17.45 θα παίζει το Deal. Το «Deal» επιστρέφει για 6η σεζόν στον Alpha την Δευτέρα 30 Αυγούστου. Οι παίκτες έχουν πάρει θέσεις, τα ποσά έχουν μπει στα κουτιά και ο Χρήστος Φερεντίνος είναι έτοιμος να δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει το μεγάλο «Deal».

Φέτος περιμένει τους τηλεθεατές και μια έκπληξη! Τα πάντα ανατρέπονται και ο τραπεζίτης κάνει την εμφάνισή του! Τόσα χρόνια τον φανταζόμασταν, ακούγαμε το επίμονο τηλεφώνημά του και τις προσφορές του. Τώρα παίρνει «σάρκα και οστά». Θα βλέπουμε την κάθε του αντίδραση.

Λίγο πριν της 19.00 έρχεται το καθιερωμένο ραντεβού με την ενημέρωση και τον Αντώνη Σρόιτερκαι μάλιστα κιόλας από αυτή την Δευτέρα 30/8, ενώ στις 20.00 θα παίζει η καθημερινή κωμική σειρά “Ασε με ρε μαμά”. Η έκπληξη μάλιστα στον προγραμματισμό του καναλιού είναι ότι η κωμική σειρά θα παίζει από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή στις 20.00 θα παίζει η αγαπημένη σειρά “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” που έρχεται στο κανάλι για 8η σεζόν.

Ο Σασμός κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη ενώ από την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 22.20 επιστρέφει το The Bachelor με τον β’ κύκλο. Το ριάλιτι σχέσεων θα προβάλλεται από καθημερινά στις 22.20 και την Παρασκεύη που θα είναι και η τελετή των Ρόδων και της αποχώρησης στις 21.00.

Η Ναταλία Γερμανού με το “Καλύτερα δε γίνεται” θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στην καθιερωμένη ώρα της ενώ η  “Super Kατερίνα” αναμένεται να βγει στον αέρα του ALPHA την Δευτέρα 13/9.

tvnea.com