Βαθμολογία

Νίκησε με ευρύ σκορ η ΑΕΛ (PICS)

Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με το Πίντο. Η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 1-1 με αυτογκόλ του ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού Δημητρίου στο 44ο λεπτό, για να κάνει την ολική ανατροπή με τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του Παπαγεωργίου με την μπάλα να καρφώνεται στο παραθυράκι του Κατσικά, του Μιλτιάδη με πλασέ σε θέση τετ-α-τετ και του Γαρουφαλιά με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μαυριά.

ΦΩΤΟ: Κώστας Τσομάκος

Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση το τελευταίο 10λεπτο όπου έβγαλε αντίδραση δεν ήταν καλή με πρόβλημα στο κέντρο και στην δημιουργία. Η ομάδα των Σερρών δίκαια προηγήθηκε με τον Πίντο αλλά στο β΄μέρος ο Πανσερραϊκός ήταν απογοητευτικός.

Η ΑΕΛ κυριάρχησε ολοκληρωτικά σκόραρε 3 φορές και δημιούργησε άλλες τόσες ευκαιρίες. "Έλαμψε" ο Μιλτιάδης με την παρουσία του πολύ καλοί και οι Παπαγεωργίου Κ, Γλυνός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο ενώ θα πρέπει να ανέβουν αγωνιστικά οι Μαιδανός και Συμελίδης.

Η κατάσταση πήγε να εκτραχυνθεί με τον Αλέξη Κούγια να διαμαρτύρεται δικαιολογημένα στην πλευρά των Σερρών για το σκληρό παιχνίδι τους με τον Κολομπίνο να αποχωρεί τραυματίας δίχως ωστόσο να φαίνεται κάτι σοβαρό.

Φυσικά, τα φιλικά είναι για να κάνουν δοκιμές οι προπονητές και δεν αποτελούν τίποτα το σημαντικό για το πρωτάθλημα όπου εκεί η ΑΕΛ μπορεί να είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για να τα καταφέρει να ανέβει κατηγορία.

ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ομάρ, Πατράλης, Ηλιάδης, Κολομπίνο (30' Κ. Παπαγεωργίου), Συμελίδης, Γιάκος, Νικολιάς, Όγκμποε.

Β' ημίχρονο: Σουλούκος, Θ. Παπαφεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Γαρουφαλιάς, Μιλτιάδης, Κούστα, Γλυνός, Μαυριάς.

Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα): Καβουσάκης (46’ Κατσικάς) Ζέρης (73’ Σιδηρόπουλος), Γιανναράκης (63’ Κασμερίδης), Δημητρίου (63’ Καραμπέρης), Πίντο (63’ Φουάσης),  Ριβάλντο (46’ Μαρκιόνι), Κρητικός (63’ Θεοδωρίδης), Κανίς (63’ Μέσι), Έππας (63’ Παπαβασιλείου), Ανάκογλου (63’ Σοφιανός).