
Στην τελική ευθεία έχει περάσει η προετοιμασία της ΑΕΛ για το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση στα Γιαννιτσά την προσεχή Κυριακή στις 16:45. Ένα ματς που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού η «Βασίλισσα του κάμπου» θέλει να κάνει δύο τις νίκες της και να έχει άλλον αέρα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο AEL FC ARENA. Η ψυχολογία, αλλά και η αγωνιστικότητα της ομάδας είναι σε εξαιρετικό επίπεδο μετά και το πρώτο τρίποντο κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής.
Ο Μιχάλης Ζιώγα βλέπει σιγά – σιγά να βγαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όλα αυτά που έχει δουλέψει το καλοκαίρι στη Σαμαρίνα και αυτό είναι το σημαντικότερο.
Αναφορικά με το προσεχές ματς, όλοι έχουν στρέψει εκεί την προσοχή τους γνωρίζοντας πως ο αντίπαλος μπορεί να μην έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά χρειάζεται η απαιτούμενη προσοχή ώστε η ΑΕΛ να πάρει τους τρεις βαθμούς που είναι και το ζητούμενο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε ουσιαστικά σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί θα γίνει ένα χαλάρωμα και εν συνεχεία στις 4 μ.μ. η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλική πρωτεύουσα με προορισμό της πόλη της Μακεδονία όπου και εκεί θα διανυκτερεύσει.
Στη διάθεση του Μιχάλη Ζιώγα δεν θα βρίσκονται για ένα ακόμη ματς οι τραυματίες Μπλέντι, Χατζής, ο Πότσι που διανύει το τελικό στάδιο αποκατάστασης και ο Γκόντα.
Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, αναμένεται να γίνουν αλλαγές αν και στην προπόνηση της Παρασκευής δεν έδειξε κάποιο σχήμα, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν έγινε οικογενειακό διπλό, αλλά μόνο κατοχή μπάλας.
Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Δεινόπαπας, Τσιμπάμπα και Ζεκίνια. Από εκεί και πέρα, πιθανόν να γίνουν τρεις αλλαγές (μια στο κέντρο της άμυνας, μια στο χώρο του κέντρου δίπλα στον Νεμπεγλέρα και μια στην κορυφή της επίθεσης).
Του Χρήστου Γκατζούλη