Βαθμολογία

Σε γερές βάσεις «χτίζεται» ο Ηρακλής Λάρισας (PICS – VIDEOS)

Ο Ηρακλής Λάρισας αποτελεί πρότυπο ποδοσφαιρικής ομάδας αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα. Ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, με δυναμική αλλά το κυριότερο με άτομα που το απαρτίζουν και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μπορεί η μεγάλη ομάδα να έχει υψηλές βλέψεις και να θέλει να πάρει την άνοδο στην SL 2, κάτι που φαντάζει εφικτό αν αναλογιστούμε την οργάνωση που υπάρχει αλλά και την ποιότητα του ρόστερ, παράλληλα όμως ο Ηρακλής Λάρισας «χτίζεται» σε πολύ δυνατές βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

">http://

Οραματιστής όλης αυτής της τεράστιας προσπάθειας είναι ο πρόεδρος και ψυχή της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ που έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στον τομέα των υποδομών.

Εξάλλου είναι κάτι που το αγαπά ιδιαίτερα και στόχος του, όπως έχει πει αρκετές φορές είναι να έχει ένα εισιτήριο διαρκείας από μία μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα και να παρακολουθεί, από τα επίσημα ένα παιδί του, που θα έχει βγει μέσα από τα «σπλάχνα» του σωματείου και θα το βλέπει να μεγαλουργεί σε υψηλό επίπεδο!

">http://

Για να γίνουν φυσικά όλα αυτά χρειάζονται πάνω απ’ όλα χρήματα, σωστή διαχείριση και πάνω απ’ όλα οργάνωση! Όλα τα παραπάνω τα διαθέτει ο σύλλογος, έχοντας ως εγγυητή τον κ. Λάμπρο Ιωακείμ.

Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας ο Δημήτρης Καπετανόπουλος!

Μία μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κ. Δημήτρης Καπετανόπουλος είναι εδώ και λίγες εβδομάδες Τεχνικός Διευθυντής στην Ακαδημία του Ηρακλή Λάρισας.
Να τονίσουμε πως επί της ουσίας επιστρέφει στο σύλλογο μετά από λίγα χρόνια έχοντας έναν σημαντικό ρόλο.

">http://

Με την τεράστια εμπειρία του, αφού έχει αγωνιστεί σε ανώτατο επίπεδο ως ποδοσφαιριστής αλλά έχοντας δουλέψει και ως προπονητής θα προσπαθήσει να οργανώσει όσο καλύτερα γίνεται την Ακαδημία της ομάδας.

Παράλληλα θα έχει την ευθύνη του τμήματος Κ14. Σημαντικότατη κίνηση από την ομάδα της Λάρισας που έφερε στο σωματείο έναν άνθρωπο που έχει να προσφέρει πολλά. Παράλληλα είναι δεδομένο πως ανεβαίνει και το πρεστίζ του Ηρακλή Λάρισας με τέτοιες προσωπικότητες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (27/8) βρεθήκαμε στις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις «Football Park 4-4-2» που έχει ο Ηρακλής Λάρισας και εκεί προπονούνται καθημερινά από την μεγάλη ομάδα μέχρι τα τμήματα υποδομών.

Γήπεδα στολίδια!!!

Εντυπωσιαστήκαμε από τα γήπεδα ποδοσφαίρου που διαθέτει ο χώρος. Μάλιστα το ένα γήπεδο όπως μπορείτε να δείτε και από τις σχετικές μας φωτογραφίες διαθέτει εξαιρετικό πλαστικό χλοοτάπητα, με τα λόγια να περισσεύουν…

Μάλιστα το επόμενο διάστημα θα αλλαχθεί και σε ένα ακόμη γήπεδο ο τάπητας για να είναι ακόμη καλύτερος.

Και γυμναστήριο…

Φυσικά ένα ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο θα πρέπει να διαθέτει και γυμναστήριο. Έτσι λοιπόν όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες έχει δημιουργηθεί και ένας πολύ λειτουργικός χώρος με όργανα εκγύμνασης για την ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών.

Οι προπονητές της Ακαδημίας

Υπεύθυνος Ακαδημίας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος και προπονητής Κ16 και Κ13.
Τεχνικός διευθυντής ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης και προπονητής Κ14.
Προπονητής τερματοφυλάκων ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Πέτρος.

ΚΟΥΤΣΟΠΑΓΟΣ Περικλής προπονητής Κ12 και Κ8.
ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ Γιάννης προπονητής Κ12 και Κ10.
ΜΠΑΧΤΣΙΒΑΝΟΣ Στέλιος προπονητής Κ10 και Κ8.
ΤΑΣΙΩΝΑ Ασπασία Προπονήτρια Κ6 και γραμματειακή υποστήριξη.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Να τονίσουμε πως ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία του Ηρακλής. Τηλέφωνα επικοινωνίας:

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος 6973-79-27-91.
ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης 693-104-4404.