Βαθμολογία

Ηρόδοτος: Ανανέωσε ο Αργκιλέσι – Πήρε και τον Ρουσσάκη

Ο Ντάνι Αργκιλέσι πραγματοποίησε πέρσι πολύ καλές εμφανίσεις με τον Ηρόδοτο και έτσι φέτος συμφώνησε σε ανανέωση της συνεργασίας του με το σωματείο. Η ανακοίνωση:

 
“Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Αρκιλέσι Ντανιέλε Βινσέντσο!

Ο Αρκιλέσι Ντανιέλε Βινσέντσο ήρθε για πρώτη φορά στον ΗΡΟΔΟΤΟ τη σεζόν 2017-18, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και πανηγυρίζοντας την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, ενώ με τη φανέλα της ομάδας μας, την αμέσως επόμενη σεζόν, κατέγραψε 28 συμμετοχές και πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Επέστρεψε στην ομάδα μας, το δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22, πανηγυρίζοντας με τη φανέλα της ομάδας μας 2η άνοδο και δικαίως θα βρίσκεται και πάλι με τον ΗΡΟΔΟΤΟ στις επαγγελματικές κατηγορίες!

«Ντάνι», ευχόμαστε να έχεις μία άκρως επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν!”

Πήρε και τον Ρουσσάκη

Την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού Μανώλη Ρουσσάκη ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει σχετικά: «Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ Ηρόδοτος, ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Ρουσάκη.

Ο Μανώλης Ρουσάκης, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του ΑΟ Τυμπακίου, ενώ ακολούθησε η μετακίνησή του στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Πανιωνίου, της ΠΑΕ ΟΦΗ και της ΠΑΕ Πλατανιάς κατά σειρά, πριν καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή σε ανδρική ομάδα με τον Πανθρακικό τη σεζόν 2016-17 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Την αμέσως επόμενη χρονιά, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ακολούθησαν κατά σειρά Αναγέννηση Καρδίτσας, Πλατανιάς, Ξάνθη και Άρντα Καρντζαλί.

Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι, που ακόμα ένα Κρητικόπουλο, θα φοράει τη φανέλα του Ηροδότου. Μανώλη σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Ηροδότου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο».