Βαθμολογία

Στην Επισκοπή ο Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα

Η ανακοίνωση: Στην Επισκοπή μας ανήκει από χθες ο θηριώδης Βραζιλιάνος στόπερ, Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα. Η σωματική του διάπλαση, η καλή επαφή με την μπάλα και το βιογραφικό του που είναι εξαιρετικό, τράβηξαν το ενδιαφέρον της ομάδας μας που τον έκανε δικό της.

Χθες, αφήχθη στο Ρέθυμνο. Η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα (Mateus Barbosa Soares). Ο Ματέους είναι ένας πανύψηλος (1.93μ.) κεντρικός αμυντικός ο οποίος έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει γεννηθεί στις 12 Ιανουαρίου στην Πιρασονούνγκα. Παρ’ ότι είναι μόλις 22 χρονών έχει ένα πολύ σημαντικό βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες.

Από το 2017 και εντεύθεν έπαιξε σε Φιγκουιρένσε, έπειτα στην PSTC για έναν χρόνο και μετά πάλι πίσω στην Φιγκουιρένσε. Το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή στην Παλμέιρας που ήταν και η μεγάλη του επιτυχία όπου παρέμεινε για έναν χρόνο. Το καλοκαίρι του 2019 γύρισε και πάλι στην Φιγκουιρένσε, εν συνεχεία δόθηκε στην PSTC και το καλοκαίρι του 2020 πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην Πορτογαλία και στην Μάρφα για έναν χρόνο. Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες.”