Βαθμολογία

Δύο μεταγραφές για τον Αλμωπό

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Χάρη Σταμπουλίδη.

Ο Χάρης έχει αγωνιστεί σε Melbourne City FC, Colorado Rapids ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη. Έπειτα, αναχώρησε για την Ισπανία όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Extremadura UD στην 2η κατηγορία της χώρας και τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν ντυθεί στα κυανόλευκα ήταν η Langreo UP. Xάρη, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 24χρονο Δημήτρη Γιουκούδη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως επιθετικός και στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αναγέννηση Επανομής, Ο.Φ. Ιεράπετρας, Παναρκαδικό και την περασμένη σεζόν στην Σαντορίνη.

Δημήτρη, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο”.