Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον ΠΟΕ 1-0 τον ΠΟ Φήκης Τρικάλων (PICS)

Σ ένα αρκετά καλό φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, ο ΠΟΕ στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, επικράτησε 1-0 του ΠΟ Φήκης,  έναν αντίπαλο που είχε αντιμετωπίσει στην τελευταία αγωνιστική της  σεζόν του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, τον οποίο είχε νικήσει κλειδώνοντας έτσι την παραμονή στην κατηγορία.

Το γκολ πέτυχε ο Φώτης Γκουντρουμπής στο 35’ με κοντινή προβολή. Ο προπονητής του ΠΟΕ Βαγγέλης Μόρας χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του βγάζοντας αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας.

Το σημερινό παιχνίδι είχε και μία έκπληξη και αυτή ήταν η χρησιμοποίηση στο 2ο ημίχρονο του πρώην ποδοσφαιριστή της Ελασσόνας Σωτήρη Χάμου, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στα γήπεδα της Γερμανίας και βρίσκεται στην Ελασσόνα για διακοπές, ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του ΠΟΕ την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς.

ΠΟ Ελασσόνας (Βαγγέλης Μόρας): Γκουτζουρέλας, Τσάτσος, Φουρκιώτης, Καραμούλας, Νταμπώσης, Μουστάκας, Αρσένης, Γκουντρουμπής, Γκαμπέτας,  Μουλτσιας, Ιγγλέζος.

Αγωνίστηκαν και οι: Περτζιόνι, Χάμος, Ματούλας, Γούπος, Λαγός, Γκαντούνας Ηλ., Γκαντούνας Νικ., Καραγκούνης, Καραλούλης, Μουξιός, Κακάμης, Κουρδής.

Ανδρέας Νικούλης
elassona884.gr