Βαθμολογία

Θετικά στοιχεία παρά την ήττα (PICS)

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Απόλλων Λάρισας στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Νίκη Βόλου, που διεξήχθη στο γήπεδο Φιλιππούπολης την Τετάρτη (25/08). Αυτό αναφέρει το crimsonscorer.gr.

Στο πρώτο ημίχρονο οι θεωρητικά βασικοί με δύο εκπληκτικά τέρματα των Κώστα Χατζή με κεφαλιά στο 7' από σέντρα ακριβείας του Νάτσο Γκονζάλες και του Δημήτρη Λίταινα στο 21' με τρομερό βολέ, προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 χωρίς να κινδυνεύσουν και να βρούνε δυσκολίες. Η λειτουργία της ομάδας σε αυτό το 45λεπτο ήταν εξαιρετική, ενώ υπήρχαν σωστά μαρκαρίσματα και πίεση στον αντίπαλο.

Στην επανάληψη όμως οι "μικροί" και θεωρητικά εφεδρικοί δεν μπόρεσαν αν ακολουθήσουν τους ίδιους ρυθμούς και ηττήθηκαν με ανατροπή με σκορ 3-2 (Κάσσος 54', Τζιώρας 77' και Σιατραβάνης 86').
Από την ομάδα του α' ημιχρόνου για τον Απόλλωνα δύσκολα βλέπεις υστερήσαντες, ενώ στην επανάληψη αυτοί που διασώθηκαν ήταν οι Καπουράνης, Λουκάς και Ζιάκας.

Τον αγώνα διεύθυνε η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (Μάνος, Βαλιώτης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Νόρμαν, Σκούπρας, Τιμπουέ, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Χατζής, Μπαλογιάννης, Λίταινας, Αμπντέλ, Παναγιώτου, Γκονζάλες.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Μαντζάρης, Γεωργακόπουλος, Σκύφτας, Καλούσης, Λουκάς, Ερνάντες, Κοντοθανάσης, Ντόλοβατς, Αλμπάνης, Ενγκό, Καπουράνης.

Αγωνίστηκαν και οι Ζιάκας, Ζαχόπουλος.