Βαθμολογία

Φιλική νίκη της ΑΕΛ στην Πτολεμαΐδα (PICS)

Σε ένα δυνατό φιλικό που έγινε στην Πτολεμαΐδα η ΑΕΛ κέρδισε τον Εορδαϊκό με 3-0. H ΑΕΛ παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές αλλά και πάλι ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια.

Φάσεις και γκολ

Στο 14ο σέντρα Γλυνού κεφαλιά Κούστα ελάχιστα έξω. Στο 30ο αντεπίθεση ΑΕΛ ο Γλυνός έξω από τη περιοχή σούταρε αλλά ο Μπερμπερίδης εντυπωσιακά απέκρουσε. Τρία λεπτά όμως βαθιά μπαλιά του Αγγελούλη ο Μαυρίας κατέβασε πολύ όμορφα τη μπάλα μέσα στη περιοχή και με δεξί σουτ έκανε το 0-1.

Στο 52ο φάουλ Σιδηρόπουλου απέκρουσε Αντωνόπουλος σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Σιδηρόπουλος κεφαλιά Ηλιάδη άουτ. Στο 59ο ο Ζαχαράκης μπήκε από αριστερά στη περιοχή σούταρε αλλά ο Μπερμπερίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Μαϊδανός, κεφαλιά-πάσα Κούστα και ο Ζαχαράκης από κοντά με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 79ο σέντρα Ουζούνι σουτ Σικαλόπουλου άουτ και αμέσως μετά κάθετη πάσα του Σιδηρόπουλου για τον Ουζούνι που προσπάθησε να πλασάρει τον Αντωνόπουλο αλλά ο τελευταίος απέκρουσε. Στο 91ο τέλος ο Ζαχαράκης με πλασέ έκανε το 0-3.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης.Βοηθοί: Τζουβάρας- Γεωργιάδης.

Εορδαϊκός: Μπερμπερίδης (71ο Μιχαηλίδης), Καζανάκι (63ο Ουζούνι), Σαπαλίδης (46ο Ανδρονικίδης), Λιάμης (84ο Κουτούπης), Σεκουλίδης (74ο Σπύρλες), Γιαννιός (74ο Μπαμπαλίκης), Τσιντός (84ο Σαββάκης), Γιορεντζίδης (60ο Τζουβάρας) Βλαδίκας (56ο Σικαλόπουλος), Νικολαίδης (46ο Σιδηρόπουλος), Ηλιάδης (74ο Χιμολάρι).

ΑΕΛ: Σουλούκης (46ο Αντωνόπουλος), Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Γρηγορόπουλος (46ο Ζαχαράκης), Αγγελούλης, Παπαγεωργίου (46ο Ζησούλης), Γλυνός (46ο Χαλάρωσης), Κουτσιανούλης (46ο Δάκτυλας), Μαυρίας, Τσουμάνης (46ο Μιλτιάδης), Κούστα.

Στοιχεία και φωτογραφίες από το e-ptolemeos.gr