Βαθμολογία

Καβάλα: Παρουσιάστηκε ο Παπαβασιλείου – Σιγουριά για την SL2

Καβάλα: Όλα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση του Σάκη Παπαβασιλείου.

Στην αίθουσα τύπου στο «Ανθή Καραγιάννη» έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή του ΑΟΚ, Σάκη Παπαβασιλείου.

Αρχικά ο επενδυτής Alexander Haditaghi εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΑΟΚ θα παίξει στη Super League 2 ενώ τόνισε ότι παρέλαβε μια νεκρή ομάδα που δεν είχε προπονητή, δεν είχε παίκτες, δεν είχε καταθέσει την εγγυητική και ούτε τη συμμετοχή στο Κύπελλο.

Στη συνέχεια ο Ricky Gomes παρουσίασε το νέο προπονητή του ΑΟΚ, Σάκη Παπαβασιλείου ο οποίος είπε τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή μου που βρίσκομαι στην ομάδα της Καβάλας. Γνωρίζω πολύ καλά σε τι ομάδα έχω έρθει και τι απαιτήσεις έχει από εμάς. Θέλουμε να κάνουμε μεγάλο το σύλλογο, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα πρεσβεύει το καλό ποδόσφαιρο, θα ξέρει τι ζητάει στο αγωνιστικό χώρο. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Alexander Haditaghi και όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά του στη διοίκηση, για την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνανε να ηγηθώ της νέας προσπάθειας του ΑΟΚ.

Μιλήσαμε 5 ώρες περίπου με τον Alex και τον Ricky και είχαμε ταύτιση απόψεων σε πολλά πράγματα. Ήρθαμε εδώ για να δημιουργήσαμε μια ομάδα που θα έχει το σωστό πλάνο, το σωστό προγραμματισμό και να βάλουμε τις σωστές βάσεις για να μπορέσουμε την επόμενη χρονιά η ομάδα να πάει στην Α` Εθνική. Όλη η συζήτηση που έχουμε κάνει με τον κ. Alex είναι για το επίπεδο της Super League 2.

Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα είναι στη Super League 2. Φυσικά θα κάνουμε προσθήκες, έχουμε κάνει συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές και θα κλειστούμε σε ένα γραφείο με τον Ricky για να κάνουμε ένα ρόστερ ανταγωνιστικό. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει μια καλή πορεία στη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό για να το καταφέρουμε δεν μπορούμε μόνοι μας, θέλουμε την ενότητα, θέλουμε τη στήριξη σας.

Έχουμε ετοιμάσει να πάμε κοντά στον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές να είναι κοντά στην πόλη. Θα προβάλουμε ένα πλάνο και μια φιλοσοφία για όλο τοχτίσιμο της ομάδας και θα το παρουσιάσουμε σε γονείς, σε παιδιά, σε όλη τη γκάμα του νομού. Θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στις νέες ηλικίες.

Πλάνο μας και φιλοσοφία μας φέτος η πρώτη ομάδα να λειτουργεί πυρήνας για τη δεύτερη ομάδα, την Κ19. Στην Κ19 θα έχουμε ενιαία φιλοσοφία. Θα είμαι καθημερινά στην προπόνηση της Κ19 και θα έχω πλήρη εικόνα για κάθε ποδοσφαιριστή. Προέχει πως θα δυναμώσουμε την πρώτη ομάδα και πως θα ενσωματώσουμε νέους ποδοσφαιριστές. Ο χρόνος μας πιέζει.

Καθημερινά θα δουλέψουμε πολλές ώρες για να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Οι ομάδες της Super League 2 βρίσκονται στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους και κάνουν φιλικά, και είναι έτοιμες για αγώνες.

Έχουμε τεράστιο αγώνα μπροστά μας, τεράστιο δρόμο με μεγάλη πίεση. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας, είναι εχθρός μας αυτή τη στιγμή. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι στην Καβάλα και έχω πρόεδρο τον κ. Alex. Πρέπει να τον αγκαλιάσουμε, πρέπει να τον στηρίξουμε, πρέπει να είμαστε η ασπίδα του.

Είμαστε υποχρεωμένοι να τον προστατεύσουμε. Να τον κρατήσουμε στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πάσχουμε πλέον από επενδυτές, από ανθρώπους που θέλουν να δώσουν λεφτά στο ποδόσφαιρο. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει με την έλευση του, την προσπάθεια.

Οι ποδοσφαιριστές να δώσουν το 100% για να μην απογοητευτεί, να μην παρατήσει. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ονομαστικά ποιοι θα είναι οι συνεργάτες μου στον ΑΟΚ. Θα ενώσουμε τα μυαλά μας, τις ιδέες μας, τη ψυχή μας με μια ενότητα από το περσινό επιτελείο. Θα ακολουθήσουμε μια γραμμή. Βοηθοί μου είναι ο κ. Βασίλης Αργυρίου και ο κ. Γιώργος Αγγελίδης. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο κ. Νίκος Σουμουλίδης, υπεύθυνοι φυσικής κατάστασης είναι ο κ. Γιάννης Κασκαμπανιώτης και ο κ. Κυριάκος Φουρκαλάς. Αναλυτής θα είναι ο κ. Παπαγιάννης Τάσος».

Ο Σάκης Παπαβασιλείου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προκάτοχο του Κώστα Ανυφαντάκη και την ομάδα που δημιούργησε ο Κρητικός τεχνικός ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Τη συνέντευξη έκλεισε ο Καναδός επενδυτής αφήνοντας αιχμές για πόλεμο που του γίνεται από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων, λέγοντας μάλιστα ότι δημοτικός σύμβουλος (τον οποίο δεν κατονόμασε) τον «έστησε» σε προγραμματισμένο ραντεβού που είχανε και τον περίμενε 4 ολόκληρες ώρες.

Πηγή: proininews