Βαθμολογία

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή το Μαυροβούνι (PICS + VIDEOS)

Η ομάδα του Μαυροβουνίου ξεκίνησε την προετοιμασία της πριν από μία εβδομάδα, κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του κορμού που απαρτίζουν έμπειροι παίκτες οι οποίοι είναι «δεμένοι» μεταξύ τους αφού συνυπάρχουν για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη όπως μας ανέφερε ο προπονητής και η διοίκηση αφού αναμένονται άλλες 2-3 μεταγραφές.|

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 - 2022

Προπονητής στην ομάδα παραμένει ο πολύ έμπειρος κ. Βασίλης Μπακογιάννης ο οποίος την περασμένη χρονιά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το έργο του.

">http://

Πραγματικά τα λόγια είναι λίγα γι’ αυτόν τον προπονητή που έχει «χτίσει» το όνομά του με πολλές περγαμηνές όλα αυτά τα χρόνια. Όπως μας είπε θέλει να φτιάξει μία ομάδα με πολύ δουλειά που θα παίζει ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση από την πλευρά της είναι δίπλα του και ο στόχος που έχει θέσει και εκείνη είναι το Μαυροβούνι να ξεχωρίζει παίζοντας το ποδόσφαιρο που εκείνο ξέρει.

Βλέποντας τους ανθρώπους της διοίκησης στο γήπεδο, την σημερινή ημέρα τους ρωτήσαμε για την ομάδα που ιδρύθηκε το 1983, όμως αξίζει να αναφέρουμε πως η σημερινή διοίκηση κρατάει από το 1993, δηλαδή 28 ολόκληρα χρόνια, αφού τότε ήταν παίκτες οι περισσότεροι και τώρα είναι από το πόστο της διοίκησης.

Αγαπούν πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, τους βλέπουμε πάντοτε να είναι εκεί, ο καθένας από την δική του πλευρά και φυσικά ποτέ δεν χάνουν παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε τα ονόματά τους: Μπατζέλας Γιώργος που είναι και πρόεδρος της ομάδας, Ριζόπουλος Γιώργος (ψυχή της ομάδας), Μπάγκας Αχιλλέας, Μπάγκας Δημήτριος, Μπάγκας Κωνσταντίνος, Φούντας Αχιλλέας, Ζαφειρίου Κώστας, Νούλας Στέργιος, Τσιαγκλάνης Κώστας, Αρσενίου Κώστας.

Οι δηλώσεις

Βασίλης Μπακογιάννης (Προπονητής)

">http://

Αχιλλέας Φούντας (Ταμίας)

">http://

Νίκος Μπατζέλας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Δημήτρης Μπάγκας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Αδάμος Ντούρας (Ποδοσφαιριστής)

https://www.facebook.com/458739464323980/videos/424636618963609