Βαθμολογία

Ανατροπή στο πρόγραμμα του Mega-Νωρίτερα το δελτίο

O νέος εντεταλμένος σύμβουλος του MEGA είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης προσπαθεί να χαράξει την στρατηγική του σταθμού στο κεντρικό δελτίο έχει εισηγηθεί τροποποιήσεις στον υπάρχων προγραμματισμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr και της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο ίδιος έχει ζητήσει την μετακίνηση του κεντρικού δελτίου με την Ράνια Τζίμα νωρίτερα και μάλιστα αμέσως μετά την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου που πέρσι ήταν το πρόγραμμα που τα κοίταξε κατάματα τον ανταγωνισμό και τον κέρδισε. Ετσι, σκέφτηκε αντί να παίρνει lead in από τη σειρά να μετακινηθεί στις 7 παρά και να παίρνει από το Live News. Η εκπομπή που πολλοί πέρσι θεωρούσαν ότι ήταν δελτίο και έμεναν εκεί με αποτέλεσμα να μην γυρίζουν στις 8, θα ασχολείται με τα κοινωνικά και αστυνομικά θεματα που ο Νίκος Ευαγγελάτος ξέρει να αναδεικνύει και το κεντρικό δελτίο θα είναι αμιγώς πολιτικό με τον Γιάννη Πρετεντέρη στον σχολιασμό να αποτελεί και το βαρύ πυροβολικό.

Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή σειρά με τίτλο “Το Αυριο μας ανήκει” σε σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου που προοριζόταν για lead in του δελτίου θα παίξει αμέσως μετά το δελτίο εκεί γύρω στις 20.00 διευρύνοντας ετσι την πράιμ τάιμ ζώνη του σταθμού, η οποία δίνει έμφαση στην ελληνική μυθοπλασία σε αντίθεση με τα άλλα κανάλια που έχουν επιλέξει για φέτος ριάλιτι.