Βαθμολογία

«Ο χρόνος δουλεύει για εμάς»

Ο τεχνικός του Αετού Μακρυχωρίου Κώστας Κατσάρας γνωρίζει πολύ καλά πως θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ομάδα του, καθώς αποχώρησαν οκτώ βασικοί ποδοσφαιριστές και καταβάλλονται προσπάθειες από τη διοίκηση, για να ενισχυθεί το ρόστερ.

Μετά το φιλικό με την ΑΕΛ, στην οποία ευχήθηκε να επιστρέψει στη Super League, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της ΑΕΛ για την τιμή που μας έκανε να επισκεφτεί το Μακρυχώρι για το φιλικό, ευχόμαστε δε από καρδιάς να ανέλθει άμεσα στην Α' Εθνική. Εμείς σαν Αετός έχουμε ανανεώσει το ρόστερ κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, αφού οκτώ βασικοί ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα έχουν αποχωρήσει, δεν έχει βέβαια ολοκληρωθεί ο φετινός κορμός μας, αλλά αποτελεί γεγονός πως δεν καταφέραμε να ανταγωνιστούμε την ΑΕΛ.

Έχουμε όμως υπομονή, περιμένουμε τρεις παίκτες μας να επανέλθουν (δύο φαντάροι και ένας τραυματίας) και με την προσθήκη τριών ακόμα νέων παικτών ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο αγώνας κυπέλλου στο Καναλάκι την επόμενη Κυριακή αποτελεί συνέχεια των αγώνων προετοιμασίας μας, δεν προσδοκούμε σε κάτι πέρα από ένα δυνατό τεστ. Ο χρόνος δουλεύει για εμάς, οι ποδοσφαιριστές προπονούνται συνειδητοποιημένα και όλοι μας θα κάνουμε το καλύτερο, προκειμένου στο τέλος να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Πηγή: Ελευθερία