Βαθμολογία

Ηρόδοτος: Ανανέωσαν οι αδελφοί Κοιλιάρα

«Με Δ. Κοιλιάρα και Γ. Κοιλιάρα και στην SL2. Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν «ακρογωνιαίους λίθους» του οικοδομήματός μας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη και τον Γιάννη Κοιλιάρα, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας μας και συμφώνησαν σε όλα για την συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μας.

Ευχόμαστε στα αδέρφια Κοιλιάρα, κάθε επιτυχία προσωπική αλλά και συλλογική και να «σηκώσουν» στις «πλάτες» τους την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάνοντάς και πάλι περήφανη τη Νέα Αλικαρνασσό!».

Πρώτη προσθήκη ο Μπολάκης

«Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μάνο Μπολάκη. Καλωσορίζουμε τον Μάνο Μπολάκη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, σε προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Το προφίλ

Ο Μανώλης Μπολάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1994 (20/10/1994) και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στον ΟΦΗ, με τον οποίο μάλιστα, αγωνίστηκε και σε επίπεδο Α', Β' και Γ' Εθνικής, έχοντας συνολικά με τους «ασπρόμαυρους» 70 συμμετοχές.

Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Super League 2 με τη φανέλα της Δόξα Δράμας, καταγράφοντας 15 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί ακόμα στον Κισσαμικό, την σεζόν 2016-17, με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ για έξι μήνες».

Απέκτησε και Βρεττό

«Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Νίκο Βρεττό, ο οποίος από σήμερα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Βρεττό στην οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Το προφίλ

Ο Νίκος Βρεττός αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του ΠΟΑ, αγωνιζόμενος με τους Ατσαλενιώτες μέχρι και τη Γ Εθνική.

Ακολούθησε η απόκτησή του από τον ΟΦΗ με τον οποίο στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατέγραψε 6 συμμετοχές, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αγωνιζόταν στα Χανιά με την φανέλα πρώτα του Κισσαμικού και της ΠΑΕ Χανιά μετέπειτα.

Έχει καταγράψει συνολικά 78 συμμετοχές σε επίπεδο Β' Εθνικής, σημειώνοντας έξι γκολ. Έχει γεννηθεί στις 21 Οκτωβρίου του 1995 και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο της επίθεσης, όσο και ως επιθετικός αλλά και πίσω από αυτόν».