Βαθμολογία

Με όρεξη και αισιοδοξία ξεκίνησε ο Πύρρος (PICS + VIDEOS)

Με νέα όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασία της η ομάδα του Πύρρου που θα μετέχει και τη νέα χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του νομού μας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όπως σε όλες τις ομάδες έτσι και στον Πύρρο στοίχησε η διακοπή από το πρωτάθλημα, όμως οι άνθρωποι της διοίκησης με τον πρόεδρο κ. Αλέκο Λιάγκο δεν το έβαλε κάτω και έστησε και πάλι την ομάδα για τη νέα χρονιά.

H ομάδα της νέας σεζόν 2021 - 2022

Προπονητής παρέμεινε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο κ. Δημήτρης Βλάχος, αξίζει να αναφέρουμε πως την πρώτη σεζόν ήταν δίπλα στον κ. Κώστα Βασίλη και στη συνέχεια ήταν εκείνος που ανέβασε τον Πύρρο στην Α’ ΕΠΣΛ.

Πλάνα από την προπόνηση (23/8)

">http://

">http://

Γυμναστής είναι ο κ. Γιώργος Σκαφιδάς. Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, κρατήθηκε ο βασικός κορμός με τους έμπειρους παίκτες και έγιναν αρκετές προσθήκες με νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν μέλλον και όραμα.

Οι νέες μεταγραφές

Στόχος της ομάδας για τη φετινή χρονιά είναι να παίζει ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και φυσικά σε καμία περίπτωση να μην είναι αμελητέα.

Οι προπονήσεις καθώς και τα παιχνίδια της ομάδας γίνονται στο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης». Σίγουρα στην ομάδα του Πύρρου υπάρχει αισιοδοξία για τη νέα σεζόν και πολύ όρεξη για δουλειά.

Οι δηλώσεις

Δημήτρης Βλάχος (Προπονητής)

">http://

Γιώργος Μάρης (Ποδοσφαιριστής – Αρχηγός)

">http://

Γιώργος Βίρλας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Θεόφιλος Τσιρογιάννης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

*Ο Γυμναστής κ. Γιώργος Σκαφιδάς μαζί με τους δύο νεαρούς τερματοφύλακες Δημήτρης Ντούσιος, αριστερά στη φωτογραφία (15 ετών) και Χρήστος Μπουρνέλης, δεξιά στη φωτογραφία (20 ετών).

ΚΛΙΚ από την προπόνηση της ομάδας (23/8)