Βαθμολογία

Πελασγιώτιδα: Με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο (PICS)

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε την προετοιμασία της και η ομάδα της Πελασγιώτιδας που θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ιστορικό σωματείο του νομού μας θα επιδιώξει να πετύχει ότι δεν μπόρεσε την περασμένη σεζόν, δηλαδή την άνοδο. Η διακοπή των πρωταθλημάτων δεν άφησε πολλά περιθώρια στις ομάδες που είναι αναγκασμένες τώρα να ξεκινήσουν από το μηδέν.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021-2022

Η «Πέλα» συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία, αφού εκτός τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει, έχει προωθήσει και πολλά αξιόλογα νέα παιδιά από την Ακαδημία που αποτελεί «κόσμημα» για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Ο έμπειρος τεχνικός κ. Κώστας Μπακατσής συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο το έργο του και είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται να γίνουν και κάποιες προσθήκες που θα αναβαθμίσουν και άλλο το ρόστερ της ομάδας. Η «Πέλα» κάνει προπονήσεις στο Θεσσαλικό και στις εγκαταστάσεις 4-4-2.

Στη διοίκηση βρίσκονται άτομα που αγαπούν πολύ την Πελασγιώτιδα και προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο.

Η διοίκηση

Στο γήπεδο του Θεσσαλικού βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/8) και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αργύρης Γκρίμπας που είχε την ευκαιρία να μιλήσει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα μαζί με την Ταμία της ομάδας κ. Ζωή Νάσιου και τον κ. Γιώργο Σαλιαμπούκο που είναι ο Γενικός Αρχηγός.

Προσθήκη στο τεχνικό τιμ

Στο τεχνικό τιμ της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι και ο γυμναστής κ. Βασίλης Προβόπουλος που κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει εξελίξει σημαντικά μικρούς και μεγάλους παίκτες.

Τα φιλικά

26/8 Αστραπή Ν.Π.
29/8 Αβέρωφ
2/9 Χάλκη
7/9 Δασοχώρι
11/9 Πύρρος
19/9 Αμπελόκηποι
25/9 Δήμητρα Γιάννουλης
28/9 Κιλελέρ

Οι δηλώσεις

Αργύρης Γκρίμπας (Πρόεδρος)

«Να ευχηθούμε αρχικά καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία του νομού μας, σε όλους τους παίκτες με υγεία και τους παράγοντες που είναι οι «ήρωες» του ερασιτεχνικού. Αυτό το «κλείσε – άνοιξε» δυστυχώς μας δημιουργεί προβλήματα δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για το καλό των σωματείων. Προσπαθούμε να μπούμε σε έναν ρυθμό αγωνιστικό σιγά – σιγά, ελπίζουμε να μην ξανά κλείσουμε, θα είναι καταστροφή για το ποδόσφαιρο και γενικά για οτιδήποτε.

Για την Ακαδημία να τονίσουμε πως έχουν προωθηθεί έξι παιδιά στην αντρική ομάδα (το 2005), αυτοί οι παίκτες έχουν ξεκινήσει εδώ και δέκα μέρες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και σταδιακά θα αρχίσουν και τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα. Ελπίζουμε τα παιδιά να γυρίσουν στον αθλητισμό, δυστυχώς αυτό το μεγάλο διάστημα 6-7 μηνών αποχής έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις Ακαδημίες, ελπίζουμε να περάσει όσο πιο αλώβητη γίνεται η χρονιά για όλους.

Για την πρώτη ομάδα, στόχος είναι η ποδοσφαιρική άνοδος των παιδιών καθημερινά, να γίνονται καλύτερα, η ομάδα να οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και η άνοδος θα έρθει μόνη της που είναι μέσα στους στόχους μας να πάμε στο Α’ τοπικό και να έχουμε μία καλή πορεία και στην παραπάνω κατηγορία για πολλά χρόνια.

Για τις προπονήσεις χρησιμοποιούμε τις εγκαταστάσεις 4-4-2 και το γήπεδο Θεσσαλικού που περιμένουμε μέσα στη χρονιά να μπει νέος φυσικός χλοοτάπητας. Για τα επίσημα ματς θα ζητήσουμε σε συνεννόηση με τον Δήμο να παίξουμε κάπου αλλού».

Ζωή Νάσιου (Ταμίας)

«Ευχόμαστε στα σωματεία καλή χρονιά και ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομών. Εγώ είμαι χρόνια στην ομάδα, είμαι εδώ και 7-8 χρόνια στο πλευρό της διοίκησης από το πόστο του Ταμία, αγαπώ το ποδόσφαιρο και προσφέρουμε στην γειτονιά μας ένα σημαντικό έργο, τραβώντας τα παιδιά στον αθλητισμό και μακριά από κακές συνήθειες».

Γιώργος Σαλιαμπούκος (Γενικός Αρχηγός)

«Καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία, πάνω απ’ όλα υγεία και να ευχόμαστε να είναι αλώβητη η χρονιά και να μην κλείσουμε ξανά, γιατί θα πάμε τρία χρόνια πίσω και αυτό θα κάνει κακό για τον αθλητισμό, τα παιδιά και το ποδόσφαιρο».

Κώστας Μπακατσής (Προπονητής)

«Για να είμαστε ειλικρινείς είμαστε όλοι «μουδιασμένοι» με αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνουμε, δεν ξέρουμε αν θα έχει τέλος, τουλάχιστον έχει αρχή. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε με τα υγειονομικά πρωτόκολλα όσο πιο κοντά γίνεται.

Από θέμα παιδιών, υπάρχει ικανοποίηση από τον αριθμό των ατόμων στην προπόνηση, έχουμε κάνει 2-3 προσθήκες και με τα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ προσπαθούμε να κάνουμε ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό σύνολο φέτος και να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε δηλαδή την άνοδο. Να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Ορέστης Ντογκάνι (Ποδοσφαιριστής)

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Να γίνει μία χρονιά χωρίς προβλήματα και να το χαρούμε. Εύχομαι στην ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Κώστας Χασιώτης (Ποδοσφαιριστής)

«Ξεκινήσαμε εδώ και λίγες ημέρες προπονήσεις, προσπαθούμε όλοι πάρα πολύ καθημερινά στις προπονήσεις και δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα. Θα δώσουμε τον αγώνα μας και πιστεύω στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Πάρης Χρηστώνης (Ποδοσφαιριστής)

«Μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από τα γήπεδα έχουμε πολύ όρεξη και αυτό φαίνεται καθημερινά στις προπονήσεις. Η ομάδα μας έχει πολλά νέα παιδιά αξιόλογα αλλά και έμπειρους παίκτες που μας βοηθάνε καθημερινά στις προπονήσεις. Να ευχηθώ να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΚΛΙΚ από την προπόνηση της ομάδας (23/8)