Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Ικανοποιημένος ο Straccia από τους παίκτες του

Ικανοποιημένος από την πορεία μέχρι τώρα της προετοιμασίας αλλά και από το πρώτο φιλικό στην Ελασσόνα κόντρα στον ΠΟΕ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ο Αργεντινός τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Marcelo Straccia.

O Straccia ανέφερε τον ζήλο και την όρεξη που δείχνουν οι παίκτες του, ώστε να αφομοιώσουν αυτά που γίνονται στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα ο Λατίνος προπονητής των Λαρισαίων, ανέφερε τα εξής στην επίσημη σελίδα της "κυανόλευκης" ομάδας στο Facebook:

«Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της. Θεωρώ ότι με την άφιξη και των νέων παικτών θα καλύψουμε και τις θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση.

Οι παίκτες μου, δουλεύουν με όρεξη και πολύ καλά. Στο φιλικό στην Ελασσόνα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δείχνοντας πείσμα και το πάθος που πρέπει.

Θέλουμε όμως να ανέβουμε και άλλο, να δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Εμπιστεύομαι τον Πρόεδρο μας, κ. Μαντζανά που μου είπε ότι θέλει να χτίσουμε ένα ισχυρό σύνολο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Για το φιλικό παιχνίδι που κερδίσαμε 3-0, τον ΠΟΕ αν και αυτοσκοπός στα φιλικά δεν είναι η νίκη, εγώ θέλω πάντοτε να κερδίζουμε.

Οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν άψογα σε αυτά που ζητήσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Συνεχίζουμε την δουλειά στην προετοιμασία γιοα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα».