Βαθμολογία

ΕΡΤ: Αλλαγές στην πρωινή ζώνη!

Τα πάνω κάτω έρχονται στην ΕΡΤ και δη στην πρωινή ζώνη. Καθώς εκεί που περιμέναμε ότι η μόνη αλλαγή θα είναι η προσθήκη της Χριστινας Βίδου ανάμεσα ατο δίδυμο Κοτταριδης Πιτταρας, οπως σας είχα πριν από μερικές εβδομάδες ενημερώσει, με απόφαση της τελευταίας στιγμής ναι μεν η δημοσιογράφος του Σκαι θα περάσει το κατώφλι του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά σε διαφορετικό πόστο.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Από τις έξι παραμένει με τους δυο δημοσιογράφους χωρίς καμία προσθήκη νέου προσώπου ωστόσο μειώνεται για μια ώρα η διάρκεια της. Έτσι θα ξεκινούν στις 05.30 αλλά θα τελειώνουν στις 9. Θα μεσολαβεί ένα δεκάλεπτο δελτίο ειδήσεων και αμέσως μετα θα παίρνουν τη σκυτάλη οι «Συνδέσεις».

Ωστόσο και στην περίπτωση της ενημερωτικής εκπομπης που ακολουθεί θα υπάρξουν αλλαγές. Πέρα από την ώρα, που προστίθεται μια επιπλέον καθώς θα ξεκινάει 9 και θα τελειώνει 12, αλλάζει και η παρουσιάστρια. Η Αλεξανδρα Καιμενου της οποίας οι επιδόσεις το καλοκαίρι ήταν εντυπωσιακές μετακομίζει τα Σαββατοκύριακα στη ζώνη που μέχρι πρότινος είχε η Μάριον Μιχελιδακη. Η εκπομπή που θα αναλάβει θα είναι περισσότερο infotainment ευελπιστώντας να κερδίσει και το νεανικό κοινό που δείχνει η ίδια ότι ξέρει να κουμαντάρει καλύτερα. Μαζι της θα είναι μια γενιά επίσης νέων δημοσιογράφων που θα μπαινοβγαίνουν στο πλατό με τα αποκλειστικά και οχι μόνο ρεπορτάζ τους.

Οσο για το ποιος ή ποια θα βρεθεί δίπλα στον Κώστα Παπαχλιμιντζο στις «Συνδέσεις», αυτή δεν είναι άλλη από την νεοαποκτηθείσα Χριστινα Βίδου, η οποία ναι μεν δεν έχει υπογράψει ακόμα αλλά η μεταγραφή της θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη

Tinamess