Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι έδωσε την Κυριακή (22/8) ο Ηρακλής Λάρισας στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου επικράτησαν με σκορ 2-1 αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Πολύ καλή η παρουσία των γηπεδούχων ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως είναι το Κεραμίδι.


Ο Ηρακλής έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με πολλά νέα πρόσωπα έδειξε πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Στο 3’ μόλις λεπτό ο Χασομέρης, ύστερα από κόρνερ έκανε το 1-0, στο 38’ ο Αλεξίου από ωραία συνεργασία που είχε με τον Παπαγεωρίου το 2-0, για να μειώσουν στο 45’ οι φιλοξενούμενοι με τον Τουλίκα. Στην επανάληψη πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.

*Την φιλική αναμέτρηση παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, καθώς και προπονητές του νομού μας (Κώστας Κατσάρας, Ζήσης Ζιάγκας, Κώστας Νεμπεγλέρας).

*Στο γήπεδο βρέθηκε και ο νέος προπονητής του Κεραμιδίου ο κ. Απόστολος Στύλος.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης-Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Κουτσούκης, Δοδοντσάκης, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Μπάμης, Χασομέρης, Βαγενάς, Ναρίνογλου, Αλεξίου.
|
Έπαιξαν και οι: Μπαλαμώτης, Αναδολού, Χριστακέας, Φουρίκης, Χάμος, Σταμάτης, Τάρτας, Χατζηλιόντας.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Σιμιστήρας, Ρίζος, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Μαργαρίτης, Ιντζόγλου, Μυστρίδης, Καλαϊτζίδης, Τουλίκας, Καμπερίδης, Σεχολάρι.

Έπαιξαν και οι: Κατσιαμήτας, Κατσαμάγκας, Μπατζώνης, Νομικός, Φυτόπουλος, Ναζλίδης, Καρανικόλας, Βαβατσούλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Κοτούμπας Ν., Κοτούμπας Δ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ