Βαθμολογία

Από την Αστραπή Ν.Π. στον Ολυμπιακό ο Νικολακούλης

Ο νεαρός αμυντικός Δημήτρης Νικολακούλης μεταγράφηκε από την ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας στον Ολυμπιακό. Μία σημαντική εξέλιξη για τον ίδιο αφού είναι μόλις 15 χρονών. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο νεαρός Δημήτρης ήταν και αρχηγός της Μικτής ΕΠΣΛ και μέλος της Κ16 της Αστραπής. Μεγάλη επιτυχία και για τον σύλλογο της Λάρισας που βλέπει την πρόοδο που παρουσιάζουν οι παίκτες της Ακαδημίας στο πέρασμα του χρόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή του 15χρονου κεντρικού αμυντικού ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΛΗ στον Ολυμπιακό Πειραιώς και αρχηγού της ΜΙΚΤΗΣ ΕΠΣΛ ΛΑΡΙΣΑΣ και μέλος της Κ16 της ομάδας μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το Δ.Σ. ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας υγεία καλή σταδιοδρομία και να τον καμαρώσουμε στο ποιο υψηλό επίπεδο.

ΥΓ. Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Χρήστος Καραμούτης και το Δ.Σ. ευχαριστούν τον Ολυμπιακό Πειραιώς και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο ακαδημιών του Ολυμπιακού ΝΑΝΟ ΒΑΣΙΛΗ για την ολοκλήρωση τις μεταγραφής και την πρόσφορα αθλητικού υλικού στην ομάδα μας!!!».