Βαθμολογία

Τέλος η Αννίτα από το OPEN

Από τις αρχές του καλοκαιριού είχαν αρχίσει τα σύννεφα στη σχέση της Αννίτας Πάνια με τον Φίλιππο Βρυώνη αλλά και την διοίκηση του Open. Ο λόγος; Οι χαμηλές επιδόσεις της εκπομπής τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στις πωλήσεις των προϊόντων του Φίλιππου Βρυώνη που προβάλλονταν μέσα από το «Ανντίτα Κοίτα».

Η παρουσιάστρια προσπάθησε πολλές φορές να πείσει και τις δυο πλευρές ότι ο χρόνος της εκπομπής ήταν μεγάλος. Ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκει θέματα για τέσσερις ώρες που να αφορούν το τηλεοπτικό κοινό και να σημειώνουν και υψηλά νούμερα τηλεθέασης και μάλιστα με μια πολύ μικρή ομάδα να την στηρίζει δημοσιογραφικά.

Στο φινάλε της εκπομπής ,η Αννίτα Πάνια ευχαρίστησε τον Φίλιππο Βρυώνη για την συνεργασία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο της ήταν με τον Φίλιππο Βρυώνη και όχι με το Open και είχε διάρκεια έναν χρόνο.

Το ρεπορτάζ του okmag.gr θέλει τον Φίλιππο Βρυώνη, παραγωγής του οποίου είναι και η εκπομπή που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του Open, να έχει ήδη συμφωνήσει με την Νικολέτα Ράλλη για ένα δίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα προβάλλεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Με θέματα lifestyle και καλεσμένους από την showbiz, η νέα εκπομπή που θα δημιουργηθεί θα βγαίνει από τα Μελίσσια και από το studio που έβγαινε η Αννίτα Πάνια.

Τώρα μένει να πέσουν οι υπογραφές με την Νικολέτα Ράλλη να επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά από τρία χρόνια, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και απέναντι από την Ναταλία Γερμανού, τον Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ναταλί Κάκκαβα και την Κατερίνα Καραβάτου που θα είναι οι τηλεοπτικοί της αντίπαλοι τη νέα σεζόν.